Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Km fiat doblo 2004

Mariusik49

Recommended Posts

• Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mariusik49

10

• dorofteius

3

• AllyMusic

3

• validae

2

Posteaza dumpul si informatiile complete. Producatorul ceasurilor, tip memorie, km doriti, km actuali daca-i mai afiseaza.

Eu pot sa-ti modific dumpul dar dupa postarea cum ca nu merita 150 ron trebuie sa ma gandesc serios daca o fac sau nu. Poate las vre-un coleg din zona ta sa faca de-o bere. Da poate ma sucesc .....Sau poate te ajuta alt coleg pe care nu-l deranjeaza o a treia postare de genul asta.

Acum 2 ore, ady2006 a spus:

Posteaza dumpul si informatiile complete. Producatorul ceasurilor, tip memorie, km doriti, km actuali daca-i mai afiseaza.

Eu pot sa-ti modific dumpul dar dupa postarea cum ca nu merita 150 ron trebuie sa ma gandesc serios daca o fac sau nu. Poate las vre-un coleg din zona ta sa faca de-o bere. Da poate ma sucesc .....Sau poate te ajuta alt coleg pe care nu-l deranjeaza o a treia poatare de genul asta.

E mult al dracu" 150 lei ,ce sa mai zici de alte scule de mii de lei 

Dragi colegi nu stiu cu ce v am suparat …este doar un punct de vedere al meu … pentru mine nu merita sa dau 150 lei daca merge facut si din memorie … nu este afacerea mea sa modific ceasuri , deci nu produc bani … asa ma duc la un atelier si imi face baiatul pentru o suma x de bani . 
Ca sa citesc memoria ma costa 10-20 min sa desfac ceasurile memoria si sa o pun in programator , iar daca un coleg este amabil sa imi modifice binul dau si 2 beri pe revolut … nu stiu ce este asa de rau ca nu imi cumpar interfata si preferam sa imi citesc singur memoria … oricum eu va multumesc !🍺