Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tevion MD7085 VTS chassis TV9.6 patratele pe tot ecranul!

popa ionut

Recommended Posts

Buna am si eu o problema mi-a venit la reparat un tv mentionat mai sus ,cu urmatoarea problema si anume el functioneaza perfect numai ca pe ecran apar niste dreptunghiuri cenusii pe toata suprafata ecranului aranjate pe linii si coloane.Nu dispar nici cand intru in meniu service,am rescris memoria si degeaba.Tot nu dispar.Pun intrebarea aceasta poate a mai intalnit vre-un coleg defectul asta ciudat...de patratele pe ecran..aranjate pe linii si coloane pe toata suprafata ecranului.

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• popa ionut

3

• elmar

2

Popular Days

Top Posters In This Topic

O sa pun dupa sarbatori acum nu mai sunt la service,deci imaginativa un tv cu ecranul plin de patratele aranjate perfect pe linii si coloane.la teletext m-am gandit am pus si altul si la fel face...

pai din cate stiu eu teletextul are pe un modul doar memoria ram ...restul etajelor functionale sunt in ST92R195...Eu ma gandeam daca se poate anula (de proba) semnalele OSD de la procesor spre jungla ...pentru a va da seama daca e din procesor sau nu...si daca se poate inchide teletextul din menu(asta ar fi ideal).