Ionut Remus Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Am un TV sony care de vreo luna are culorile amestecate si inchise, adica albul e un rozuliu iar albastru inchis tinde spre negru aporape, iar becul din camera cand il sting atunci se accentueaza si mai tare problema.Nu am TV-ul la mine , e in alta localitate si nu pot spune exact un model stiu doar ca telecomanda este Sony RM100 si are vreo 4 ani de cand e cumparat. Pur informativ as vrea sa stiu daca fie il arunc cu prima ocazie sau se poate repara? Cu reparatiile TV,in special cand vine vorba de culori, nu prea am experienta, si as dori celor care au mai intalnit un astfel de defect sa-mi spuna unde as putea sa ma uit? Oare sa fie tubul de vina?Multumesc Link to comment
dan cod Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Cred ca ai verdele slab.Daca vedem o poza spunem mai multe. Link to comment
Ionut Remus Posted December 27, 2012 Author Share Posted December 27, 2012 Nu am acum poze! TV-ul e la tara si acum de craciun am vazut despre ce e vorba. dar nu e doar verdele dupa felul cum se vede...toate culorile sunt inchise dar ca sa fiu sigur am sa cer ceva fotografii sa imi trimita ca dupa cum am spus nu am experienta in astfel de defect si poate asa este cum mi-ati spus!!!! eu mai sus am dat ceva exemple! si in cazul in care e verdele problema cam ce e de facut? Eu as fi tentat sa il arunc si sa cumpar altul....dar daca este un defect care se poate remedia prefer sa incerc! Link to comment
Recommended Posts