Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu pot configura ruterul

mikella

Recommended Posts

Am cumparat un ruter marca Tenda model a30, si vreau sa il folosesc ca repetor.Pentru a putea conigura ruterul trebuie sa intru in el prin intermediul http:// 192.168.0.254. Cand bag in browser aceasta adresa nu da nici un rezultat, page not found. Ce sa ii fac ca is :sparge: . Am incercat de pe o conexiune cu fir, ca am inteles ca nu merge de pe una wireles din motive de securitate, am schimbat si ip-ul calculatorului, am incercat si de pe alt calculator, nimic! Folosesc xp-ul.Ceva sugestii?

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mikella

5

• pop_ady44

3

• Eusebiu Angelescu

1

• pinky

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Sa inteleg ca ai incercat conform instructiunilor din manualul de utilizare de aici: http://www.tenda.cn/tendacn/DownLoads/s ... ownid=1119 si nu merge? Poate ca este deja configurat si de aceea nu poti sa intri in el sa-l configurezi. Reseteaza-l si vezi daca poti sa intri in el. Resetarea o faci astfel: conectezi aparatul la alimentator, introduci alimentatorul in priza, apesi timp de 7 secunde ( eu as zice 10 ) butonul de reset situat intre mufa de alimentare si cea de LAN a aparatului. Dupa resetare ar trebui sa vezi AP-ul in lista de WiFi, te conectezi la retea si procedezi cum scrie in manual.

Da am urmat instructiunile de acolo! Ma pot conecta la internet prin intermediul ruterului.Nu pot sa intru in el sa ii fac o parola la accesare, sa ma pot proteja de folosiri neautorizate.Am facut si reset si tot asa.Edit: Daca incerc sa ii dau ping nu primesc nici un raspuns.

....am schimbat si ip-ul calculatorului....

:nas: presupun ca ati schimbat IP-ul in aceiasi clasa dat de Subnet mask 255.255.0.0 ( sau 255.255.255.0 !?)... si IP de forma...192.168. 0. xxx...

...daca nu ati facut asta incercati sa faceti setarile de mai sus ....si eventual la gtw 192.168.0.254 ( totusi tot pe cablu trebuie sa va conectati...pe primul port de LAN din router)

Ip-ul era de forma 192.168.0.xxx, am mai studiat si pe net pana sa postez aici.Sunt conectat cu fir pe ruterul de la firma de internet, pe primul port. La portul doi am legat " utilajul" ce vreau sa il configurez.Acesta nu are decat un port de intrare.

Esti sigur ca trebuie sa intrii pe 254?Nu e prea standard asta..1 sau .100 poate da.Sunt pe tel si nu pot vedea manualul dar nu prea-mi pare corect acel .254

Ip-ul pe care trebuie sa intru este 192.168.0.254, deci este corect 254. Filmuletele nu ma ajuta, acolo unde baga ala ip-ul in internet explorer si da enter, apare o fereastra cu utilizator si parola. La mine cand dau enter apar niste rezultate, dar nici urma de acea fereastra.