dan cod Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Nu pot sa nu ii multumesc personal pentru manualele foarte utile care le pune la dispozitie.In limita timpului il rog sa mai adauge ce are .Multmim mult. Link to comment
popa ionut Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Unde sunt puse?!vreau si eu!! Link to comment
dan cod Posted December 27, 2012 Author Share Posted December 27, 2012 Mai jos sunt fiecare cu subiect separat. Link to comment
PINTI Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 De-a lungul timpului acest adevarat coleg de forum ne-a pus la dispozitie orice documantatie de care am avut nevoie, detinuta de Domnia sa si a fost total dezinteresat. UN AN FERICIT ITI DORESC DOMNULE SOLDAN CONSTANTIN SI DOMNUL SA TE AIBA IN PAZA. Consider ca ne mai trebuiti ani la rand de acum incolo. Link to comment
allexx1968 Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Nu pot sa nu ii multumesc personal pentru manualele foarte utile care le pune la dispozitie.In limita timpului il rog sa mai adauge ce are .Multmim mult.Sunt de acord si eu,nu stiu daca ne vom putea revansa fata de dansul. Link to comment
nelsen Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Ma raliez celor spuse mai sus la aresa D-lui Soldan Ctin, mii de multumiri si La Multi ani! Multi dintre noi ar trebui sa-l aiba ca referinta, si ma adresez in primul rind celor care cer bani pentru asfel de documentatii. Link to comment
Eusebiu Angelescu Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 la multi ani si din partea mea!!! Link to comment
Guest electricescu Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 La mulți ani domnule Soldan Constantin. Și la mulți ani tuturor de pe internet care împart cu noi informațiile pe care le dețin. Link to comment
pusu Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Va multumesc si aici pt toate postarile dvs. si va transmit un calduros La Multi Ani! Ce mai aveti pe acasa, urcati tot pe net, ca ne ajuta enorm. Daca as putea indrazni sa va intreb daca aveti E0507 manualul complet? Toata Stima! Link to comment
almarghi Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 subscriu. Un sincer "la multi ani" si de la mine pt. domnul Soldan Link to comment
Recommended Posts