Guest jboy Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 imi pare rau ca nu prea cunosc domeniul LED de aceea apelez la voi ..as dori sa imi pun in camera tavan rigips cu niste baghete led ..cu rigipsul ma descurc numai cu lumina e problema..am cautat imag video de montare de instruire dar cu gasesc ...va rog frumos ajutati ma si pe mine cu montarea cat si cu materialele pt lumini .sarbatori fericite la toata lumea Link to comment
dorelb Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Salut . Nu vad ce poate fi asa de greu. Sunt bare led + alimentator, in comert, care doar trebuie amplasate unde doreste beneficiarul. Alta solutie. Este o lucrare in faianta, poate te inspiri de aici : http://www.ledmaster.ro/led_barkacs.php?ID=1&honnan=1 Link to comment
Guest jboy Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 ms mult baieti..eu incerc Link to comment
Guest andreimihai3 Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Sunt pe piata benzi cu leduri alb cald etanse si se dau la metru. Cele autoadezive ar merge lipite pe o banda din plastic ca alea din mastile pt cablu, le fixezi din loc in loc cu dibluri sau suruburi autoinfiletante. Daca pe viitor vrei sa schimbi/modifici, e foarte usor, nu lasi gauri ca la spoturi. Link to comment
mishu_g Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Daca e vorba de camere, poti lipi led-strip pe tavan (in general se fixeaza bine pe lavabil daca nu e praf) si nu este necesar sa folosesti varianta waterproof (siliconata).Practic, poti realiza un caroiaj sau o alta forma geometrica din linii drepte in asa fel incat sa obtii iluminarea optima. Link to comment
Recommended Posts