mircea2 Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Va salut,Vreau sa obtin kitul iso XP (winxp.iso) din calculator dar nu stiu unde este localizat.Utilizez Windows XP Pro sp3 licentiat.Am citit undeva ca ar fi ascuns in partitia C:Ma poate ajuta cineva?Multumesc. Link to comment
riderinblack Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Daca exista fizic acel fisier (iso) baga o cautare in computator. Nu exista o locatie standard unde poti gasi acel fisier.... Link to comment
yo9hnf Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Nu exista de drept acel fisier in calculator decat daca l-a pus cineva. Link to comment
gabiferaru Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Am citit undeva ca ar fi ascuns in partitia C:Ce ai citit e nonsens. Un simplu "search" pe partitia C: cu filtrul *.iso ti-ar demonstra asta. Banuiesc ca stii sa folosesti "search"... Link to comment
Guest andreimihai3 Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Va salut,Vreau sa obtin kitul iso XP (winxp.iso) din calculator dar nu stiu unde este localizat.Utilizez Windows XP Pro sp3 licentiat.Am citit undeva ca ar fi ascuns in partitia C:Ma poate ajuta cineva?Ce intelegi prin "ascuns"? Hidden? Daca ai licenta, las-o asa. Microsoft nu umbla cu abureli din astea si oricum n-ai voie sa ai "copii" ale sistemului de operare, este ilegal! Win98 isi copia kitul la instalare si puteai da reinstall de pe disketa, dar de atunci lucrurile s-au schimbat. Daca ai licenta, suna la Microsoft. Link to comment
Recommended Posts