Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

televizor zgariat

Guest silviu43

Recommended Posts

Guest silviu43

buna ziua ma ajuta si pe mine cineva am un televizor LCD LG led..copii mii-au zgiriat si acuma apare cand aprin tel doua liniute una mai slaba si una mai groasa..ce pot sa fac si eu cu acesta problema se si vede zgarietura pe ecran dar mai grava problema e cu liniutele ala pe ecran aprinzi pentru ca se vede urat cand vrei sa te uiti latv??cine mi da o parere si daca e nevoie de o reparatie...

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dan cod

2

• MifTy

1

• PETRE66

1

• costi75

1

Top Posters In This Topic

Buna ziuafara suparare,dar eu nu inteleg mai nimic din ce spuneti,banuiesc ca ecranul e zgariat. Liniutele alea slabe si grase sunt peste imagine sau nu aveti imagine deloc ?au vreo culoare(liniutele)? sunt orizontale,verticale?Incercati o explicatie a fenomenului mai clara.O zi buna !

e LCD???cu ceva baftă ăla nu e ecranul, ci o foaie de plexiglas pusă tocmai pentru protecția ecranului deasupra...dacă ai de unde, și te pricepi, pune altă foaie, dacă nu... poate merge soluția cu guma moale...(am și eu doi copii cu mare atracție spre ecranele de tv/pc/laptop... noroc că am tv-uri crt, și alea sunt destul de ”îngăduitoare”...)