Guest adyalex Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Buna seara, Am doua boxe RFT de 35VA cu impedanta de 4 ohmi si 2 boxe Radiotehnica de 30W cu impedanta de 8 ohmi. Caut sa achizitionez un amplificator pentru toate 4 sau daca nu exista aceasta varianta/e prea scumpa vreau sa cumpar pentru fiecare pereche cate un amplificator. Am fost cu cele 2 boxe Radiotehnica la un magazin din Galati care avea amplificatoare asemanatoare cu cel de aici: http://www.pluspozitiv.ro/magazin/index ... ct_id=1083 In timpul testelor la magazin amplificatorul s-a ars desi dupa specificatii ar fi fost bun pentru boxe. Va rog sa imi spuneti unde gasesc amplificatoare pentru boxele mele(Galati, Bucuresti, internet). Link to comment
andreivlad1999 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Daca tu crezi ca un amplificator facut in zilele noastre care costa 85 de lei poate fi bun atunci eu zic ca ai o problema de perceptie privind calitatea. Nici nu ma mir ca amplificatorul similar cu cel din link s-a stricat la probele de functionare!Opinia mea, pe care poti sa nu o bagi in seama, este ca ai o optiune viabila si anume un amplificator SH de o calitate acceptabila la un pret de 200-350 de roni care sa accepte boxe avand impedanta celor pe care le ai tu. Evident ca daca esti dispus sa investesti mai mult de atat atunci poti lua un SH mai bine cotat(Yamaha, Onkyo, Denon etc). Link to comment
remus68 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Avea amplificatoare asemanatoare cu cel de aici... In timpul testelor la magazin amplificatorul s-a ars La ce sa te astepti de la o petarda de amplificator stereofonic cu 86 de lei...? Atita costa un trasformator pentru ampliful ala... Poate gasesti ceva atragator aici viewforum.php?f=59 Link to comment
flores72 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 SalutPentru boxele de 8 ohmi iti pot oferi un Fa 4220 , care scoate 2x 20w in 8 ohmi.Totul original.Sunt wati reali , nu chinezesti.Numai bine. Link to comment
corneillus Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 nu stiam ca exista amplificatoare noi la 86 de lei.... trecand peste faptul ca e patarda, ma intreb cum le fac chinezii de ajung la noi la 86 de lei. cu cat o fi plecand bucata de la producator? cat mai e profitul lor, cat e transportul, cat taxe vamale ca e spatiu extracomunitar, cat mai e profitul distribuitorului. scuze de offtopic dar nu am putut sa ma abtin eu am un amplificator sony defect si vreau sa il bag la vanzare cu mai mult decat e acela nou! Link to comment
andreivlad1999 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Avea amplificatoare asemanatoare cu cel de aici... In timpul testelor la magazin amplificatorul s-a ars La ce sa te astepti de la o petarda de amplificator stereofonic cu 86 de lei...? Atita costa un transformator pentru ampliful ala... Poate gasesti ceva atragator aici http://www.elforum.info/viewforum.php?f=59 Asa e. Petarda de amplificator! Link to comment
andreivlad1999 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 nu stiam ca exista amplificatoare noi la 86 de lei.... trecand peste faptul ca e petarda, ma intreb cum le fac chinezii de ajung la noi la 86 de lei. cu cat o fi plecand bucata de la producator? cat mai e profitul lor, cat e transportul, cat taxe vamale ca e spatiu extracomunitar, cat mai e profitul distribuitorului. scuze de offtopic dar nu am putut sa ma abtin eu am un amplificator sony defect si vreau sa il bag la vanzare cu mai mult decat e acela nou! Taxele vamale sunt mici adica probabil maxim 5%. Profitul importatorului este minim 20% ca sa poata trai iar la distribuitorului este minim 20% pentru ca e magazin online. Transportul face sa se transforme pretul de factura din dolari in euro. Deci eu estimez ca pretul de fabricatie este mai mic decat 19Euro/1.2/1.2/1.05 adica mai mic de 12 dolari(transformarea Euro-dolari o consideram ca si cost de transport). Daca mai trece si printr-un intermediar atunci ajungem la un pret de vreo 8-9 dolari. Impresionant de mic! Calitate.. de unde? Link to comment
Mircea Crisan Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Hai sa nu judecam omul dupa propriile noastre standarde.Sunt curios care om de pe forum poate sa faca un produs la 85 RON cu specificatiile de mai sus si sa aiba si profit?Boxele RFT nu suna chiar rau ( chiar daca sunt putin nostalgic) si parca ar merita ceva mai bun.Ar fi bine de stiut care este suma pusa la bataie pentru amplif?Toate cele bune,Mircea. Link to comment
Luca Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Specificatii amplificator audio, stereo, pentru sonorizari KB-9902 A (1) Harmonic distortion: "0.01% (2) signal to noise ratio: ≥ 80dB (3) Separation: ≥ 76dB (4) Sound Field Adjustment: 10KHz ± 15dB 100Hz ± 15dB (5) Input sensitivity: 1KHz 125MV (6) Frequency: 20Hz-20KHz ± 1dB (7) without distortion effect: THD0.1% 8Ω15W +15 W (8) Power consumption: 75W (9) Power supply voltage: -110-220V/50Hz, 60Hz (10) Size: Length: 18 CM Wide: 18 CM High: 7. 5 CM Link to comment
George Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 O poza cu interiorul nu poti sa gasesti? Link to comment
Luca Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 O poza cu interiorul nu poti sa gasesti? Da. Este ca si facut. Se pare ca sunt 2 versiuni. Daca ar costa 89 lei cu tot cu tva nu ar fi chiar asa naspa, Ma asteptam sa fie si mai nasoala. Link to comment
bratueduard Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Mai conteaza?Oricum, mai mult de 10W/canal reali nu scoate.....Se vad caracterele "china" in foto.Ce dracu`! am eu scula la reparat de 10.000W (10Kv) si are un ampli stereo de 50w/canal.......Reclama si consumu sa mearga.... sunt si cumparatori (foarte multi) care accepta sa fie tepuiti ori chiar nu stiu ce este aia watt (real ori rms).L.E. deja a aparut poza in timp ce scriam..... tda 2003? Oricum radiatorul spune de la sine. Link to comment
remus68 Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Se pare ca sunt 2 versiuniCare este a doua versiune? Link to comment
Luca Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Se pare ca sunt 2 versiuniCare este a doua versiune?In poza cu interiorul de mai sus se vede 2 versiuni, una are cablaju maro, alta verde, una are puntea pute redresoare monobloc, alta cu diode. Mare diferenta intre ele nu sunt, probabil sun facute in functie de stocu de piese disponibile. Link to comment
Guest prutus Posted December 25, 2012 Share Posted December 25, 2012 Parerea mea e ca ai o problema mare: boxele alea nu suporta un amplificator de calitate din zilele noastre.Cauta ceva second gen grudig, telefunken , sanyo, philips din anii 70-80 care sa aiba iesiri a si b comutabile sau chiar "Delia" noastra daca folosesti doua, pt ca trebuie sa te incadrezi in maxim 25w reali pe 8 ohmi.Daca ar fi sa ti-l construiasca cineva ai iesi mai scump.La orice sistem audio trebuie sa incepi cu boxele pentru ca, de regula, ele sunt ele mai pretentioase si scumpe. Pt amplificatoarele de marca, indiferent ca sunt second sau noi trebuie sa ai boxe de minim 50w sinus/8 ohmi, preferabil 100w reali/8 ohmi.In gama 30-100 de lei bucata se gasesc second foarte multe din amplificatoarele mentionate, majoritatea pe integrte-tda, la, stk, ce pot livra o putere de 25w in 4-8 ohmi.Altfel trebuie sa schimbi boxele, care nu sunt chiar rele, dar nici cele mai bune din gama lor... Link to comment
Recommended Posts