Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Interfon DIOS ETA

nelutu

Recommended Posts

buna ziua,am tot cautat pe gogu,dar nu am gasit nici un fel de documentatie despre acest tip de interfon,va rog frumos daca are cineva ,o schema sau manual etc.,va multumesc!

post-22118-139829546037_thumb.jpg

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nelutu

3

• ALEy

1

• YO8CDQ

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vrei sa dai muzica prietenilor, care te asteapta in fata blocului?

nu dimpotriva,nu vreau sa-mi tin prietenii langa o usa din plastic cu geam termopan,si cu tehnica importata care a functionat pana a plecat meseriasul,si care a desfiintat inerfonul vechiDIOS ETA,care a functionat impecabil 10 ani,ori cum l-am desfacut si l-am repus la treaba :nebun:
  • 1 year later...

Buna seara,nu am am vrut sa deschid alt topic,dupa doi ani de functionare iar am probleme cu interfonul,nu mai functiona nici o tasta,l-am desfacut si i-am refacut toate contactele atat la membrana cat si pe placa.Baiu e ca acum,nu functioneaza tasta nr.2 si nr.3,restul merg foarte bine.interfonul e dotat cu microcontrolerul AT90S4433-8PI,am scos controlerul si i-am curatat pinii,am dat si cu spray de contact,am verificat continuitate la pini.rog daca poate cineva sa-mi mai dea o vreo idee ,ce ar trebui sa mai caut.Multumesc.