Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator

Guest florinrine

Recommended Posts

Guest florinrine

salut tuturor.am o problema si as avea nevoie de ajutorul vostru. am un amplificator care are patru iesiri la boxe 2 pe 4 ohmi si 2 pe 8 ohmi problema e ca nu scrie care e pe 4 si care e pe 8.stiti cum as putea afla?

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply
Guest florinrine

dar voi ce credeti ca daca stiam nu va spuneam.e facut de dracu ca e facut din bucati dar cine la facut probabil ia fost lene sa scrie 4 sau 8 dar asa e omu stii tine tot pentru el.

Tensiunea la iesire ar trebui sa fie de cativa (zeci de) milivolti deci nu are relevanta in aflarea impedantei de iesire acceptate de amplificator. Mai util ar fi sa se faca un "reverse engineering" sau un releveu al schemei in zona unde sunt iesirile amplificatorului(mufe de iesire, cablajul in zona unde se leaga firele etc). Niste fotografii detaliate ar putea sa ajute pe userii cu experienta sa identifice acele iesiri.

salut tuturor.am o problema si as avea nevoie de ajutorul vostru. am un amplificator care are patru iesiri la boxe 2 pe 4 ohmi si 2 pe 8 ohmi problema e ca nu scrie care e pe 4 si care e pe 8.stiti cum as putea afla?

Eu am impresia ca amplificatoru ala are 4 iesiri (mai bine zis se poate conecta 2 perechi de boxe, 1 pereche = Left si Right) care suporta impedanta intre 4-8 Ohmi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines