Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Smnal slab LG-LED

emil db

Recommended Posts

Va rog domnilor Meseriasi un sfat:Am cumparat de curand un TV LG -led ,81cm ,Full HD rezolutie 1920x1080 dar se vede destul de prost datorita semnalului slab de la firma de cablu(ca la tara).La tv .cu tub cinescopic semnalul pare cat de cat accesibil.L-am probat cu stick cu cateva videoclipuri Hd si se vede excelent.Firma de cablu nu asigura transmisia hd. a nici unui post(este o firma mica) si nici concurenta nu are pt a putea sa o schimbi.Stie cineva ce pot face?Exista ceva pt. a prelucra semnalul si al inbunatati?Un receiver,ceva...., ma gandesc eu?? :multumesc

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• emil db

2

• validae

1

• naebv

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Chiar daca semnalul RF livrat are un nivel bun, sa nu va asteptati sa aveti o imagine HD ca cea de pe un suport electronic...este normal; calitatea imaginii reproduse dintr-un semnal RF este inferioara celei HD-locale sau DVB.

N-ati inteles ca aici e vorba de rezolutie diferita? Daca mai e si slab semnalul RF analog, atunci imaginea e o catastrofa! Veti avea purici cu zoom digital :da Daca va abonati la o firma de receptie prin satelit ce asigura si transmisia HD, v-ati aranjat cu imaginea dorita! De la cablul analog nu puteti avea imagine decenta pe un ecran HD din motive evidente.