Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitorizare video.

Guest prutus

Recommended Posts

Ce parere ati avea sa facem o propunere oficialilor ANPA de a monta camere de luat vederi-inclusiv u termoviziune pe toate lacurile mari din romania pentru a stopa braconajul, avand in vedere ca ei insisi au "mici afaceri" pe acolo?"Caut sposori pt echipamente si ma ofer sa lucrez gratis la montarea si punerea in functiune a sistemelor de supraveghere care vor trebui conectate la un dispecerat al politiei"Nu stiu de unde o sa gasim dupa aia politisti constiinciosi care sa nu stearga evidentele...

• 1 month later...
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• catax4u

1

• Mondan

1

Fara suparare, dar ce vrei sa realizezi e foarte greu daca nu imposibil, si nu din cauze materiale cat pt ca asta le-ar face probleme unora care fac ce vrei tu sa stopezi. Oricum, iti urez succes.

Guest batranu59

Asta ne-ar mai lipsi, ca si la pescuit sa fim supravegheati. Daca pestele nu mi-o trage la fund (la pluta ma refer), poate imi vine ideea sa i-o trag eu nevestei sau prietenei. Poate ma loveste o necesitate (pipi sau caca), de ce sa nu dam ocazia sa o facem cu spectatori ?Asta, imi aminteste de un banc de pe vremea lui Ceausescu:Sedinta de partid - tema: Cresterea randamentului in munca.Se inscrie la cuvant tovarasul Popescu:Tovarasi, propun sa renuntam la SRL-ul lunar. Acest lucru ne va face sa castigam o zi de munca in plus pe luna.Se inscrie la cuvant si tovarasul Ionescu:Tovarasi, propun sa venim la munca si duminica, sa avem continuitate in munca, sa nu mai intrerupem fluxul tehnologic, sa eliminam reacomodarea si lipsa de randament de lunea.Secretarul de partid:Supun la vot propunerile facute de tovarasii Ionescu si Popescu.Bula, disperat, solicita sa i se dea cuvantul.Aveti cuvantul tovarase Bula.Bula: Eu propun dragi tovarasi sa nu mai luam nici concediu si sa venim la munca - rumoare in sala -Secretarul de partid: totusi, tovarase Bula, sa nu mai luam nici concediu ?Bula: Da tovarasi ! Pai ce face lumea in concediu ? Se plimba, bea, mananca, isi reguleza nevasta si decat sa faca copii tampiti ca Popescu si Ionescu ... mai bine venim la munca tovarasi.Fara suparare, dar aceasta propunere din topic, e in ton cu cele ale lui Popescu si Ionescu din bancul de mai sus.

• 2 months later...
Guest kzoli

Degeaba sunt camere, poporul roman e inventiv ... am o cunostinta care are un lac C&R si e impanzit cu camere video + gard de 2 m si tot se fura peste...

• 4 weeks later...
Guest prutus

M-am hotarat sa trec in tagma braconierilor.Inainte incepea sezonul la 1 martie si se temina in octombrie.Acum platesti ca sa astepti sa treaca tot felul de prohibitii ciudate de la an la an.Ori se interzice pescuitul 5 ani pe toate apele publice cu o singura pedeapsa: puscarie grea- ca sa se poata reface fondul piscicol, ori fie ce o fi!