Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat achizitionare boxe

Guest romeo91

Recommended Posts

Guest romeo91

buna seara!, as vrea mai multe pareri pentru achizitionare a 2 boxe, intre 2 modele de boxe low cost cum ar fii blue tech xpro 15 si behringer b215xl... va multumesc!

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• hpavictor

2

• maxente

1

• Luca

1

• dj cosmin

1

Guest romeo91

stiu asta dar as vrea parerea cuiva care are sau le-a folosit. Sunt pentru un prieten incepator si as vrea sa isi faca o idee. Ar vrea sa le foloseasca la majorate, evenimente mici 50-100 pers maxim.

in boxa bluetech ai ew1505 si comp34. eu am aceasta combinatie si suna destul de bine. azi am ascultat si niste behry am ramas dezamagit. au aspect cele de la behry dar la sunet lasa de dorit. recomand bluetech

...as vrea mai multe pareri pentru achizitionare a 2 boxe, intre 2 modele de boxe low cost cum ar fii blue tech xpro 15 si behringer b215xl...
... Sunt pentru un prieten incepator si as vrea sa isi faca o idee. Ar vrea sa le foloseasca la majorate, evenimente mici 50-100 pers maxim.
Ma ajuta si pe mine cu ceva sfaturi.
Multumesc pt raspun, dar nu era raspunsul pe care il cautam oricum multumesc mult! Mai astept si alte pareri.
nu gasesc la nimeni sa modelul de la behringer....

Asteapta linistit . Daca cinva doreste si are " pareri " iti va scrie un raspuns .

Dar nu mai insista cu mesaje de tipul UP...

Parerea mea este sa uiti definitiv de Tehnologia Maro si sa mergi pe varianta Behringer !

Intre cele doua gunoaie , Behringer foloseste conectica de calitate iar partea electronica este mult superioara .

Unele difuzoare folosite de Behringer sunt produse de P Audio OEM , deci teoretic sunt mult superioare fata de Tehnologia Maro .

Sub nicio forma sa nu te gandesti sa cumperi boxe second hand ...

Nimeni nu le vinde de bune , ci ca sa scape de ele dupa ce le rebobineaza ( unii le rasbobineaza... :) sau monteaza niste mortaciuni de difuzoare in locul celor originale atunci cand vor sa-l fericeasca pe vreun fraier ) .

Faci cum doresti , pana la urma ...cu banii tai !

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest marcelvibeman

Salut! diferentele dintre xpro15 si b215xl sunt minime, cum spunea un alt utilizator, intradevar Behringer foloseste conectica mai buna dar in schimb, dupa parerea mea Blue Tech au difuzoare putin mai robuste iar comp-ul 34 de pe xpro15 e un driver ok raportat la pret; concluzia, cam aceiasi marie cu alta palarie; daca imi permiti pot sa-ti recomand niste boxe din gama low-cost care isi merita banii pe deplin si sunt mult mai "bune" decat variantele propuse de tine; Behringer B1220PRO, desi e o icinta cu woofer de 12Inch, raspunsul in frecventa e ok, sunt mai puternice(400w RMS) cutiile sunt din lemn, foarte robuste, driverele sunt de 1.75Inch, suna mai bine decat comp-urile, filtrele sunt de calitate, conectica foarte buna iar pretul foarte ok, gasesti cu 920RON la distribuitori. Merci!