rdl Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Am primit la reparat o plasma Ivory P42LV6-T1 cu sursa defecta(puntea redresoare ). Am rezolvat tv-ul, si l-am dat inapoi fara sa pot proba sunetul deoarece are boxe externe si clientul nu le-a mai adus. A doua zi mi-a fost adus inapoi ca nu functioneaza sunetul. Amplificatorul functioneaza, boxele sunt bune, asa ca rezolvarea mea ar fi sa fac o resetare din meniu service la setarile fabricantului dar nu stiu cum sa intru in meniul service. Daca stie cineva cum sa intra in meniu, sau are cineva o alta parere ???? Multumesc anticipat pentru ajutor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leoncris Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Incearca ... meniu + meniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rdl Posted December 21, 2012 Author Share Posted December 21, 2012 Am incercat metoda cu meniu+meniu dar nu merge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipri Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 On 12/19/2012 at 6:10 PM, leoncris said: Incearca ... meniu + meniu. Buna ziua! Unde gasesc un modul V. Sus pentru o plasma ivory p42LV-T1 Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuliantv Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 (edited) Acum 9 ore, Cipri a spus: Buna ziua! Unde gasesc un modul V. Sus pentru o plasma ivory p42LV-T1 Multumesc are si el un cod,oricum eu de v-sus la plasma nu am auzit,o fi nu zic nu ,poate y-sus care e cel mai des intalnit defect la plasme,tot in acest forum undeva in in josul paginii este rubrica bazar,vanzari si cumparari,postezi la cumparari,scrii in titlu codul modulului ca e mult mai important decat modelul tv,asta daca vrei sa ,,sara in ochi,, anuntul si sa ai chanse sa.l gasesti , Edited March 29, 2021 by iuliantv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts