dumi_bv Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Buna dimineata. Un prieten are un casetofon auto cu CD, montat pe un Renault Clio, cu afisaj in bord si comenzi pe volan. Fiul lui in varsta de 4 ani, a introdus cateva monede in fanta ptr CD si de atunci, pe afisaj apar doar ceasul si termometrul, casetofonul nu mai afiseaza nimic. I-am introdus codul din taste, fara sa vad nimic pe ecran, dar l-am nimerit si functiona, dar fara afisaj. Am montat casetofonul pe alta masina, nu mergea afisajul, am luat cas-ul functional de pe masina cealalta si l-am montat pe a prietenului meu, fara afisaj. Stie cineva daca aceste cas-uri sunt interschimbabile si ar trebui sa apara cele 4 zero-uri ptr. cod pe afisajul din bord?Nu stiu daca e defect CD-ul sau ceva in bordul masinii. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Daca modelul este identic sunt interschimbabile.Vezi sa nu fi uitat vreo mufa nepusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.