Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv daewoo

cristybadea

Recommended Posts

Am acest tv la reparat care nu are purici pe ecran ci doar o imagine albicioasa,osd-ul se vede clar,iar in AV are imagine dar pare negativa.Pe capac nu mai are eticheta dar pe sasiu scrie C50 MAIN si componente STR50103-sursa,D1878-linii,TA8659A-jumgla.Am verificat catozii tubului si sunt ok.Ce as putea verifica,schimba?multumesc

• Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristybadea

15

• dan cod

7

• cristi71

6

• zvasile

1

il debiteaza modulul cale comuna-linia de intarziere,-TA8659.calea comuna este cu este cu TA8701N? refaceti lipiturile la acest circuit.daca e schema pe care ma uit acum,trebuie sa aveti linia de intirziere notata cu L201. vedeti si in pin 59 la TA8659 daca se modifica tensiunea in functie de reglajul de contrast.refaceti lipiturile si la linia de intarziere.

pai nici nu trebuie . verificati ce v am spus(uitati va pe sasiu). eu cred ca sunt 2 posibilitati : defect pe la linia de intarziere (contact prost sau chiar ea defecta) sau ceva la reglaj contrast pin 59(verificati daca reglati din panou sau telecomanda se modifica valoarea tensiunii in pin59,contrast),. e un defect putin mai complicat pt cineva fara experienta,insa cu atentie si rabdare il puteti dovedi!