pop_ady44 Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 va salut va deranjez cu o intrebare care poate ar trebui pusa la incepatori am un tv tuner videomate TV SAA7130 capture devicecare nu se instaleaza draivere pe el in device manager imi apare cu semnu intrebariam ainstalat aplicatia DScaler dar nu mi-o vede oare este defect ori nu am gasit eu draiverul potrivit? Link to comment
Copak Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Buna seara! Driverul instalat de Dvs nu este buna,daca in device manager tot apare cu semnul intrebarii.Dezinstalati driverul,si dati o cautare pe gogu...,sau: https://www.google.com/search?q=videoma ... hannel=rcs Descarcati un driver,extrageti-l pe desktop,si din device manager mergeti la update driver manually,si ii indicati folderul unde se afla driverul pe desktop,si il lasati sa-si instaleze driverul. Daca driverul nu este bun,de obicei nu se instaleaza,deci incercati alta... Va fi o treaba migaloasa,dar asta e.... Succes, Copak. Link to comment
pop_ady44 Posted December 17, 2012 Author Share Posted December 17, 2012 bun ok am vazut ca draiveru nu imi este bun dar oare pt modelul meu sa nu fie draivere sau sa imi fie defect tv tunerul? Link to comment
modoran Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Rulati Ubuntu de pe un live cd si dati comanda lspci ca root pentru a vedea daca tv-tunerul functioneaza. (exista driver pentru Linux direct in kernel pt acest tvtuner) Puteti instala de asemenea programul tvtime pentru a viziona efectiv posturi tv in Linux. Daca in Linux merge e posibil sa nu fie driver pentru windows 7 sau nu l-ati gasit dvs. Link to comment
Recommended Posts