emil db Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 As dori si eu sa aflu cum se dezactiveaza temporar acest antivirus deorece Windows xp face ceva probleme si asi dori sa-i fac o verificare cu comanda sfc /verifyonly si in cazul in care apare ceva sa-i fac o reparare cu sfc /scannow.Datorita antivirusului CD-ul cu Windows(original) este dat afara la ambele comenzi.Apare ceva cu vulnerabilitati actualizare pt Windows.Va rog explicatii pt. unul care in acest domeniu este de nota 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Copak Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Buna seara! La total security este asa: Cred ca si la Dvs e ceva asemanator. Si prin vulnerabilitati actualizare Windows se intelege ca aveti actualizari disponibile pentru Windows,dar probabil aveti automatic update oprit,si nu se instaleaza..... Succes,Copak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil db Posted December 17, 2012 Author Share Posted December 17, 2012 Merci,Copak.Filmul este destul de sugestiv .O sa incerc zilele astea si o sa spun ce am facut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.