Guest Sandu-2000 Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Buna,Dupa desfacerea aparatului am gasit cu greu memoria ca eu stiam ca este in soclu.Acum aceasta 24C16 cu 8 pini este lipita pe placa linga procesor.Cum fac sa o rescriu ? 1.O deslipesc indrept pinii si o bag in programator? Are fludor pe pini daca se rupe vreunul?2.Cumpar una goala intai o rescriu si apoi o lipesc?Cum ma sfatuiti sa fac? Multumesc ptr.sfaturi competente.Astept un raspuns ....Apropo acest tip de TV e o pacoste nu are nimic legat de sasiu doar serii pe module EX(t11-rx-w456)asta pe modul audio.De aia nu se gaseste schema ca e facut din bucati.Cu stima Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Trebuie data jos.Este smd soic8 sau normala dil8?Trebuie lucrat cu grija.Nu trebuie indreptat nici un pin.Daca este smd se gaseste adaptor pentru ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riderinblack_tm Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Eu astfel de componente (smd) le dau afara cu statia cu aer cald. Dar puteti incerca sa o scoateti si cu o tresa absorbanta. Cu putina atentie nu cred sa nu poata fi "extrasa" de pe placa ....Pentru programarea ei ori folositi un soclu (asa cum a specificat colegul dan cod) ori conectati terminalele cu sarmulite la programator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sandu-2000 Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Am gasit in sursa conzii umflati am cumparat altii dar unul are 1800 Micro la 35 V si nu am gasit valoarea asta mi-au dat 2200 la 63V.Are influenta daca are cu 400 Micro mai mult? Intreb deoarece este vorba de SURSA si mi-e frica sa nu patesc altceva.Cel in cauza este linga un traf pe ferita.Ce spuneti? influenteaza cu ceva daca este mai mare?Multumesc pentru raspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Poti sa il pui linistit.Daca condul e de calitate va merge fara probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sandu-2000 Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Multumesc foarte mult dan cod chiar acum il lipesc montez modulul sii dau drumul la cald poate o ia si au fost doar conzii.Cu mult respect si sarbatori fericite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sandu-2000 Posted December 18, 2012 Share Posted December 18, 2012 Nu vrea so ia nu am rastru in continuare,la masuri pe sursa am 11,9 in loc de 12 si 4,9 in loc de 5 mai am gasit o dioda care da 3,8 in loc de 3.3 si mai are niste piese asemanatoare cu diodele sub ele scrie FB 106 si pe aceea nu da nimic.Intrebare : ce este acel FB? este un fuzibil? seamana cu o bara de ferita cu terminale de rezistenta si este de dimensiunea unei diode.Daca nu am schema sursei cine stabilizeaza tensiunile?Acel integrat F9222?Merge totul dar observ pe placa T-CON ca licare un mic led verde.Este normal?Nu stiu ce sa mai masor fara o schema umblu ca orbu.Va rog explicati-mi si mie macar ce face acel FB sa-mi dau seama daca lucreaza sau nu.MUltumesc mult ptr.IntelegereSURSA:32POWER500.PCB CIP F9222L.mA GINDESC CA DACA NU AM TENSIUNILE DE 5 SI 12V procesorul nu ia comenzile + selectorul nu merge nu gasesc traseul de iesire semnal video complex din selector spune intr-o alta documentatie gasita pe Net. ca selectorul este comandat in SCL.Dar macar sa fac sursa sa scoata tens.corecte.In rest TV merge bine,doar ca nu am imagine.O avea vreo siguranta sau rezistenta siguranta pe calea video?La prima vedere pe T-Con totul este in regula,Invertorul merge binedar nu am imagine.Multumesc ptr.intelegere.Cu multa stima ptr.Comunitate si SARBATORI FERICITE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.