Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv kitt CK-5012Z

bubusmecherul

Recommended Posts

Am acest tv KITT MODELCK-5012Z,echipat cu,TA7698AP,AN5635N,FINAL LINI D1398,B546,D401A,cu o sursa cred ca UPS aparte,defectul este ca vede decat doua degete pe ecran orizontal,am schimbat condesatori din zona trafului de linii si condesatori din zona lui B546 SI D410A,ce mai trrebuie de facut,este un tv mai vechi.

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bubusmecherul

6

• naetv

4

• dan-a2

1

• dan cod

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

din zona lui B546,D401A am schimbat toti condesatori ,dar tot degeaba,si si la ce va referiti cand spuneti BO

Adica > baleiaj orizontal > atasati o poza !!

Pentru a avea imagine desfasurata complet pe verticala trebuie sa ai tensiunea de +12V in pinul 2 al circ.TA7698 (alimentare oscilator cadre).Daca aceasta tensiune lipseste defectul se manifesta ca in cazul tau si vinovata este o dioda zener conectata in pinul 2.

cred ca mai intii trebuie sa invete niste termeni, prescurtari si sa citeasca o schema -

care TA7698AP, uite asa arata poza

ai descarcat schema ?sint 5 electrolitici in BV - sint schimbati toti ? si la vechimea lui trebuiesc schimbati si in BO si sursala TA7698AP ai V osc si V drive - verifici si acolo
  • 3 weeks later...

Sanatate la toata lumea,ma ajuta cineva in legatura cu acest tv,am schimbat toti tranzistori,condesatoare ,am masurat cum miati spus,pe pinii lui TA7698AP,dar nu am nimic [aproape nici o valoare pe pini spusi de dumneavaastra,nici 12 v pe pinul 2 al TA..,dar am verificat atent pe traseul pinului 2 al TA7698AP si am gasit o dioda zener in scurt,dar nu stiu ce dioda sa pun ca nu se mai intelege nimic pe ia,pe sasiu este notata D215,ma ajuta careva cu acesta dioda,am si schema dar nu indica nici o valoare pe schema.o mana de ajutor.L.E - acum am scos dioda afara de pe sasiu, si imaginea sa marit pana la vreo 15 centimetri,dar cu dioda scosa afara,ce dioda zenner este,cu ce o pot inlocui,va rog mult.