Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

decibelmetru care sa comande un releu

Guest pedrissimo

Recommended Posts

Guest pedrissimo

poate sa imi spuna cineva daca se poate ca un decibelmetru, analogic sau digital, atunci cand citeste o anumita valoare impusa sa comande un releu care sa deschida un circuit electric de 220 ? Si daca da cine ar putea sa ma ajute sa realizez o asemenea instalatie.Mersi !

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply
Guest pisica matache

poate sa imi spuna cineva daca se poate ca un decibelmetru, analogic sau digital, atunci cand citeste o anumita valoare impusa sa comande un releu care sa deschida un circuit electric de 220 ? Si daca da cine ar putea sa ma ajute sa realizez o asemenea instalatie.Mersi !

Exista un decibelmetru pe care vrei sa-l modifici,sau vrei sa-l faci de la zero;semnalul de intrare de unde provine?

• 10 months later...
Guest pedrissimo

Am un bar unde dj nu respecta nivelul zgomotului impus de mine, riscand sa ma reclame vecinii la politie. De aceea am nevoie de un montaj, eventual pe baza de decibelmetru, care atunci cand se depaseste nivelul de zgomot impus de mine sa se opreasca curentul la statie. Sau daca are cineva alta ideie care sa ma ajute ar fi bine.Multumesc mult !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines