Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cerere schema preamplificator super hi-fi


pavy

Recommended Posts

Salutare tuturor. Am cautat pe forum dar nu am gasit nimic concret si apelez la cunostintele voastre pentru o schema de preamplificator de inalta fidelitate preferabil cu integrat in varianta stereo pentru o aplicatie auto deci se exclude alimentarea simetrica.Prefer o schema care a realizat-o cineva si garanteaza in privinta fidelitatii.Muzica va fi livrata dintr-un telefon samsung galaxy note in format flac la 1411 kbps.NU CONTEAZA BANII, CONTEAZA CALITATEA SUNETULUI.Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Poftim Clasa Digitala (D)

Cauta o schema de preamplificator, nu de etaj final.

 

In primul rind precizeaza ce nivel are semnalul care il aplici la intrarea preamplificatorului si ce sensibilitate la intrare are amplificatorul cu care va functiona acest preamplificator.

Link to comment
Share on other sites

Pentru aplicatia pe care o doresti toate preamplificatoarele au calitati " super hi-fi " , fiind vorba doar de o amplicare de maxim 5x ...pentru aplicatii auto mai importanta este existenta unui EQ full parametric , folosit corespunzator pentru a compensa neliniaritatile sunetului din habitaclu . " Sculele " adevarate folosesc un DSP si nu au reglaje exterioare , fiind calibrate de catre producator individual pentru fiecare tip de vehicul .Parerea mea este ca o solutie buna depaseste nivelul mediu de cunostiinte in domeniul electronicii auto dar si al electroacusticii si psihoacusticii predate in Romania :) si ca urmare poti sa iti construiesti orice doresti , rezultatele vor fi aceleasi ...adica modeste . Asta daca esti pretentios ( conform titlului super hi-fi ) ; daca nu esti pretentios , vei fi foarte multumit !!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines