Guest felicimond Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Salutari tuturor!Doresc in vederea montarii unei eoliene, sa monitorizez vantul pentru a verifica rentabilitatea investitiei. Am cautat pe piata echipamentele necesare (anemometru si registrator de date), dar preturile sunt foarte mari pentru ce imi propun eu sa fac. Ce variante de monitorizare a vantului si de inregistrare a datelor stiti ca exista? Solutii, echipamente/instrumente eventual adaptate, furnizori?Va multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusman Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Cauta o statie meteo cu anemometru si data logger. Este tot scumpa dar mai ieftina decat un aparat profi dedicat. Una bunicica e de la 7-800 lei in sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eugenbt Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/lidl_ro ... _15320.htm de luni, 17 decembrie la Lidl. alta solutie ar fi construirea unui anemometru dintr-un vitezometru de bicicleta (computer bicicleta), care te costa cca 30-50 lei. mai trebuie palele care sa-l invarta si alte maruntisuri. in total, cca 100 lei, plus munca ta. succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest felicimond Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/lidl_ro/hs.xsl/index_15320.htmde luni, 17 decembrie la Lidl.alta solutie ar fi construirea unui anemometru dintr-un vitezometru de bicicleta (computer bicicleta), care te costa cca 30-50 lei. mai trebuie palele care sa-l invarta si alte maruntisuri. in total, cca 100 lei, plus munca ta. succes!Salut, multumesc pentru idei. Mi se par foarte bune amandoua. Mai ramane sa gasesc o solutie pentru inmagazinarea datelor pe o perioada mai lunga si transferarea lor in PC pentru analiza.Numai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.