Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

anemometru cu registrator

Guest felicimond

Recommended Posts

Guest felicimond

Salutari tuturor!Doresc in vederea montarii unei eoliene, sa monitorizez vantul pentru a verifica rentabilitatea investitiei. Am cautat pe piata echipamentele necesare (anemometru si registrator de date), dar preturile sunt foarte mari pentru ce imi propun eu sa fac. Ce variante de monitorizare a vantului si de inregistrare a datelor stiti ca exista? Solutii, echipamente/instrumente eventual adaptate, furnizori?Va multumesc anticipat.

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply
Guest felicimond

http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/lidl_ro/hs.xsl/index_15320.htmde luni, 17 decembrie la Lidl.alta solutie ar fi construirea unui anemometru dintr-un vitezometru de bicicleta (computer bicicleta), care te costa cca 30-50 lei. mai trebuie palele care sa-l invarta si alte maruntisuri. in total, cca 100 lei, plus munca ta. succes!

Salut, multumesc pentru idei. Mi se par foarte bune amandoua. Mai ramane sa gasesc o solutie pentru inmagazinarea datelor pe o perioada mai lunga si transferarea lor in PC pentru analiza.Numai bine.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines