Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVD Player E-BODA DIVX575USB

Piotr67

Recommended Posts

Salutari. Am un dvd player ca cel din titlu de vreo 2 ani. A mers bine pana mai ieri cand nu mai scotea sertarul cu cd. Am verificat sursa, am gasit C-ul de filtraj de pe 5V (470uF/16v) in scurt, aveam doar 3v in loc de 5v. Am pus 1000uF/25v, acum e ok.In schimb, nu stiu de cand ca n-am mai verificat, nu-mi mai citeste dvd-uri. Nici cu filme, nici originale, nici cu mp3, nimic. Cd-uri audio, mp3, filme trase pe comp si cd-uri audio originale imi citeste. Cand bag un dvd, il invarte, apoi afiseaza "no cd". Si de pe stick-ul pus pe usb imi citeste, de pe slotul de SD card, asemenea. Si-mi citeste si card de 16Gb.Ce sa-i fac?

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Piotr67

5

• dan cod

4

• BUGHIU

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Motorul care invarte discul nu merge cumva greu?nu se supraincalzeste integratul driver?

Pai nu prea stiu. E un integrat, care pare a fi driver pt motor, are un radiator ce iese din capsula si e lipit pe cablaj. Am avut o oarece impresie ca se incalzeste usor, dar am pus degetul pe el intamplator. Sa schimb si C-ul de filtraj de pe 12V?

NU de filtraj e vorba acolo.daca motorul merge greu turatia nu poate ajunge la cea normala ,Ciul ala se incalzeste si de aceea nu citeste.este destul de frecvent la DVDuri.

NU de filtraj e vorba acolo.daca motorul merge greu turatia nu poate ajunge la cea normala ,Ciul ala se incalzeste si de aceea nu citeste.este destul de frecvent la DVDuri.

Am desfacut scula. Am pus un dvd si cand incepe sa-l invarta ca sa-l citesca, il invarte doar jumatate de tura, apoi imi zice no cd. Daca bag un cd audio sau cu mp3, il invarte normal, adica f tare si apoi il citeste. Deci, problema e din alta parte, nu de la mootor sau driver. Posibil sa fie de la focalizarea laserului?