Guest mateiosu Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Salut, am si eu o problema cu cu thompson sasiu tx91 cred, model 36mt11 x, la care s-a ars baleiajul vertical respectiv tda1771. Am schimbat integratul, condensatorii din zona, dioda de pe alimentare, dar acum am imagine marita in exces pe partea superioara si comprimata pe partea inferioara. Tensiunile sunt normale conform scemei, am schimbat din nou conzii dar am aceeasi imagine alungita sus si comprimata jos. Aveti ceva sfaturi pentru mine? Link to comment
dan cod Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 TDA1771 este sigur bun?Arunca o privire aiciviewtopic.php?f=17&t=134857 Link to comment
Guest mateiosu Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Da e bun, tocmai l-am schimbat cu altul si e la fel. Banuiesc bobina de deflexie, din service menu nu obtin decat o comprimare partiala a partii superioare, cea inferioara functioneaza aproape normal , pot umbla la ea din meniu. Link to comment
dan cod Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Pe traseul de reglaj nu are ceva tranzistori?sau pote ceva cond ceramic defect. Link to comment
Recommended Posts