Guest dragosul Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Salutare! Nr.1 - Am nevoie de o telecomanda SCHNEIDER DTV3 pentru reglarea geometriei imaginii unui tv, care nu se poate face decat cu aceasta telecomanda ( nu se poate intra in meniul service cu nici o telecomanda universala). Daca stiti alte solutii, le astept cu interes. Nr.2 - Am probleme cu gasirea codului de la un televizor LCD cu dvd marca VORTEX model: VJD-DV104G. Am telecomanda, doar ca vreau s-o folosesc pe cea de la STB-ul UPC ca sa nu folosesc doua telecomenzi. Am incercat cautarea automata cu telecomanda de la UPC si nu mi-a mers, iar pe site-urile unde am gasit liste cu coduri, nici vorba de firma VORTEX. Am incercat si cu o telecomanda universala Well si nici aia nu a gasit codul. Ma poate ajuta cineva cu un cod ceva sau cu un link? Multumesc anticipat!!! Link to comment
misuraelectronic Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 1-- pentru dtv3 trebuie sa cautati ir434 gbs , sau p1832 pilot ...!2-- Am telecomanda, doar ca vreau s-o folosesc pe cea de la STB-ul UPC ca sa nu folosesc doua telecomenzi. ceea ce doriti dvs nu se poate , avind in vedere ca virgula codul lcd-ului vortex al dvs nu este implementat in lista de coduri a telecomenzii de la upc...! vortex-ul este construit excluxiv pe sasie chinezesti , iar in lista codurilor de la telecomanda upc sint implementate numai coduri de la mbr-uri...! Link to comment
Recommended Posts