Guest acasandre Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Buna ZiuaPoate sa-mi spuna cineva si mie cum pot remedia urmatoarea simptoma la televizor ryder 29R420: merge o buna perioada tv perfect apoi dupa 15-20 min dipare culoarea verde si am o imagine splendida cu albastru si rosu, am masurat pe placa de pe varful tubului... totul pare a fi in regula dar daca las tv asa sa meartga dupa 3-4 ore isi revine si merge perfet .... iar merge 1-2 ora bine iar nu mai am culoarea verde.Va rog datimi un sfat Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan cod Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Schimba cei 3 BF422 de pe placa tk cvea din gatul tubului si va merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest acasandre Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Schimba cei 3 BF422 de pe placa tk cvea din gatul tubului si va merge.Multumesc mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.