legionaru Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 sasiu china echipat cu procesor 8891cscng6v12 toshiba; a venit cu defectul: nu vede telecomanda si nu reactioneaza la actionarea tastaturii. am schimbat memoria cu una goala si s/a rezolvat defectul dar trebuie refacuta geometria imaginii atat pe verticala cat si e-w; care este secventa de intrare in SM? am telecomanda originala. Link to comment
raileanu florin Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 pai de ca ai schimbat memoria si nu ai rezolvat problema cum ar trebui rezolvata stiu ca a fost mai usor asa dar vezi dai de altele cauta sa intri in meniu srvice ca e blokat deacolo Link to comment
elmar Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 am schimbat memoria cu una goala si s/a rezolvat defectul dar trebuie refacuta geometria imaginii atat pe verticala cat si e-w; care este secventa de intrare in SM?...se aduce volumul la minim si se apasa simultan v- de pe tv si display (telec.) Link to comment
Recommended Posts