Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Backup soft atmel 8515

Guest theologu

Recommended Posts

Guest theologu

Salutare mesteri mari!Am un montaj cu un At8515, un AT45DB1618-RU si cu un MAX232. Vreau neaparat sa multiplic montajul si am nevoie sa scot softul in primul rand... . Am incercat cu PonyProg dar nu merge - adica nu simte circuitul. Aveti idee cum as putea citi softul.... sau daca e cineva din Bucuresti cu sculele potrivite, promit o cinste maaaaare :). Id de yahoo theologu_linuxMultumesc!

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Laci

3

• psanyi

1

• one

1

Daca e un montaj industrial ai toate sansele ca cipul sa fie protejat la citire asa ca... las-o!Data viitoare citeste macar datasheet-ul componentei sa vezi cu ce se mananca.

Guest theologu

Nu e un montaj industrial.... e home-made. Ideea e ca nu ma pricep prea mult la microcontrollere, si nu as vrea sa dau bani aiurea pe nu stiu ce scule ca sa-l citesc, as vrea sa merg cat de cat la sigur.

Ai "imprumutat" de la cineva proiectul?? si acum vrei sa-l multiplici???Nu-i frumos... :snakeman:

Cred ca ar fi frumos sa respectam oamenii mai putzin priceputi intr-un anumit domeniu si sa le dam raspunsuri concrete daca este posibil !!!

Ok...Daca are SPIEN bitul setat (FUSE bit) atunci numai in modul paralel poti sa-l citesti, sau daca are Lock-ul setat, nu poti sa-l citesti, din cate stiu, ca sa resetezi Lock biti, trebuie sa dai chip erase, si atunci se duce programul din el.

Guest Vasile

Cred ca ar fi frumos sa respectam oamenii mai putzin priceputi intr-un anumit domeniu si sa le dam raspunsuri concrete daca este posibil !!!

Daca sunt nepriceputi ar fi mai frumos sa-i trimitem sa invete nu sa copieze
Guest theologu

Cum am mai spus.... aveam si am nevoie de un sfat tehnic, care sa ma scuteasca de chieltuieli inutile si timp pierdut. RTFM + morala nu am nevoie... oricum nu vreau sa ma specalizez pe microcontrolere si sa citesc teancuri de carti. Le citesc in alt domeniu :) . Am cautat doar un sfat sau un ajutor de la cineva dispus la asa ceva.Referitor la "furat" munca altuia - nu va temeti ca nu ma imbogatesc cu asa ceva... e un montaj facut de cineva pe care nu-l cunosc si nu pot sa-l contactez, si vreau sa multiplic montajul in cateva exemplare pt. uz propriu

Idea este, ca daca este protejat cu lock bitii, nu ai cum sa-l citesti, singura optiune (daca nu poti contacta cel care a facut), sa-l refaci.

Poti incerca sa-l citesti cu http://www.hpinfotech.ro/html/cbavr.htm,

faci un programator Kanda system, acum nu dau de schema pe net, dar il am acasa.

P.S de ce nu spui ce face aplicatia respectiva, si eventual cineva iti face softul de la 0 (contra cost...)