Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor in alegerea unui dvr


aliusa

Recommended Posts

buna seara,

sa incep cu inceputul,am 3 camere de supraveghere montate in curte pe care momentan le conectez pe rand la intrarea bnc a televizorului pentru a vedea imaginile,in viitor as vre sa achizitione un dvr pentru a le putea urmari in acelasi timp(si eventual chiar a le inregistra)

dilema mea este ce model sa cumpar sa fie ieftin relati bun si daca tot il cumpar acum poate pe viitor o sa vreau sa-l conectez la internet.as avea de ales intre

1 http://supraveghere.onestore.ro/dvr-sta ... -6704.html

2 http://www.comenzi.ro/dvr-canale-4004v-lan-p-3657.html

3 http://www.divid.ro/dvr-stand-alone/13- ... -h264.html

4 http://www.supraveghere.ro/p_32/DVR-Sta ... VIO-LC-304

5 http://www.divid.ro/dvr-4-canale/366-dv ... -h264.html

cel din urma nu are retea da este si la jumatate de pret fata de celelalte si daca singura diferenta intre ele este doar internetul l-as prefera pe cel din urma dotorita pretului.

precizez ca camerele nu sant profesionale,sant din alea de 100-200 roni (ca exemplu una este http://www.comenzi.ro/lyd-804-p-899.html cumparata noua)celelalte sant luate din talcic aduse de afara dar din punct de vedere calitativ sant la fel.

da.... in fine eu sant multumit de cum merg,ziua se vad fff bine se distinge omul la fata,problema este noaptea ir este fff slabut da nu-i o problema ca am montat niste proiectoare cu senzori de miscare care cand sant aprinse ajuta mult la calitatea imagini.

 

 

in concluzi as fi profund recunoscator celor care imi pot da un sfat,tinand cont de partea economica (ca e criza)sa se vada si bine sa pot si inregistra si eventual sa-l pot lega la internet(si la capitolul asta tot de voi am nevoie)

 

 

P.S. daca aveti alte propuneri la alte echipamente mai bune tehnic vb. dar preferabil sa nu depaseasca suma se 400 roni e ok.

multumesc anticipat si o seara buna

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest interitus

Salut. M-am uitat la DVR-urile pe care le-ai dat ca exemple si exact cum ma asteptam, nu au HardDisk.Pe langa pretul DVR-ului mai calculeaza si pretul unui HDD.

Link to comment

Salut. M-am uitat la DVR-urile pe care le-ai dat ca exemple si exact cum ma asteptam, nu au HardDisk.Pe langa pretul DVR-ului mai calculeaza si pretul unui HDD.

multumesc pentru promtitudine uitasem sa precizez ca am un hdd de 500 gb pe care il folosesc intr-o carcasa ca hdd extern pe care l-as putea pune in dvr sau daca nu mai am unul de un tera cumparat tot de la ''negustori'' ce aduc de afara dar care in momentul cand l-am pus in carcasa hdd extern laptop-ul il vede da nu ma lasa sa-l deschid nu stiu ce are da cred ca se poate rezolva daca nu il folosesc cel de 500 multumesc,de dvr-uri ce puteti spune?
Link to comment
Guest interitus

Am montat atat DVR-uri scumpe cat si DVR-uri ieftine. Am avut surpriza ca si cele scumpe sa faca probleme ... sa se blocheze, sa nu vada HDD-ul, am avut vreo doua trasnite ... etcNu stiu ce sa spun ce cele ieftine. Am la mine la munca un DVR ieftin la care NU te poti conecta tot timpul prin retea, Nu inregistreaza tot timpul pe toate canalele, se blocheaza si necesita restart .... :sparge: Cred ca depinde foarte mult si de norocul pe care il iei sa il nimeresti bun :)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines