Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

englebert sa-1

Guest valentin87

Recommended Posts

Guest valentin87

salutare am o intrebare are cineva modelul asta de amplificator audio? daca da imi poate spune ce finali are,nu de alta dar eu lam luat de la cineva modificat cu alti finali,care daca ai dau drumul mai tare imi arde difuzoarele,eu momentan nu dispun de difuzoare mai mari am de 8ohm si tot simt un miros de ars daca il dau aproape la refuz si vreu sa cumpar finali originali,momentan e mai rentabil sa schimb finali dacat boxele,mentionez ca sunetul e foarte clar si merge fara sa se incalzeasca ceva,singura problema e cel mentionat mai sus.

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• remus68

2

• leoncris

1

Top Posters In This Topic

da functioneaza dar daca il dau la refuz simt miros de ars,si mia ars deja un difuzor noroc ca nu am avut nevoie de el.

da mai multe detalii despre amplificator eventual si poze cu finalii, cat scoate normal statia pe ce impedanta. Si inca ceva, da statia spre maxim cu boxe conectate fara sursa de semnal si spune cum se aude si daca ai functia mute manuala vezi cum se aude cand o activezi.