dosa Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 in aceasta sursa piesa incercuita e intrerupta.(asa pare a fi). cu ce s-ar inlocui ca nu imi dau seama ce este? http://tinypic.com/view.php?pic=23t5cfr&s=6 Link to comment
validae Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Pare a fi o ,,propta" adica o rezistenta cu rol de siguranta, poti pune o rezistenta de 1 Ohm cu putereain functie de curentul de acolo, nu-mi dau seama din schema. Link to comment
elmar Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Pare a fi o ,,propta" adica o rezistenta cu rol de siguranta, poti pune o rezistenta de 1 Ohm cu puterea in functie de curentul de acolo eu unul m-as mai gindi inainte sa pun o rez de 1 ohm...daca va uitati bine pe schema aceasta rez alimenteaza pinul 1 a circuitului din sursa si acolo este o tensiune de 156,7v ...posibil ca aceata rez sa fie mult mai mare... Link to comment
validae Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Daca mai aveti componenta arsa, razuiti-o pe o latura cu atentie si daca e rezistenta intrerupta, puteti masura pe o portiune intacta si raportand la lungimea totala a stratului rezistiv, aflati rezistenta aproximativa. Asa e cel mai sigur cand nu stii valoarea unei rezistente nemarcata sau decolorata. Link to comment
lucione_cip Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Cel mai bine ar fi sa ni se comunice si modelul integratului sau sa se posteze schema completa (fisierul PDF) dupa scrisul la pinul integratului ar fi rezistor de valoare mai mare.. dar daca analizam schema posibil sa fie un fuzilil (de 3A cred) caci ar fi singurul traseu de curent mare,celalalt are inseriat un rezistor de 220k.Dar pana nu vad schema nu pot sa spun exact, ceea ce am scris sus este strict o parere la analiza portiunei de schema... oricum cred ca este si integratul in scurt, de a ars acea "piesa"... Link to comment
lucione_cip Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Se pare ca integratul este STR-Z4267Puteati continua aici nu cred ca era nevoie sa deschideti alt topic viewtopic.php?f=16&t=134465&p=1162574#p1162574 Link to comment
danb1974 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 "Chestia incercuita" sigur nu-i o ferita d-aia mica de se pune pe o bucata de sirma? Link to comment
Recommended Posts