Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

wiea8eu


Recommended Posts

Am o masina de spalat wiea8eu care se manifesta in felul urmator:-dupa inchiderea usii fara nicio alta comanda incepe sa ia apa intermitent si nu se aprinde nici un led. Am controlat tot ce se poate controla pe placa inclusiv tensiunile de alimentare pe procesor ,memorie, si alte integrate care mai sunt pe acolo, intreruperii de circuite dar fara nici un rezultat. Placa are printre altele trei triace care sunt pe alimentarea electrovalvelor, toate trei sunt comandate simultan cu intermitenta si face asa la nesfarsit.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

DA greu!" si alte integrate pe acolo" comanda catre tiristori vine din uln sau din ? apare intermitent sau este ferma si tiristori functioneaza intermitent? MSR greu de depanat prin corespondenta .Mai ales cind persoana de linga masina nu are cunostinte temenice tehnice sau de specialitate!

Link to comment

Am spus ca sunt toate trei comandate simultan cu intermitenta. Pe integratul care comanda tiracele nu scrie nimic, este sters (razuit) intentionat. Eu am intrebat in ideea ca poate este un defect comunnu ca as fi dorit sa-mi explice cineva miscarea particolelor in suspensie.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines