Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

New pc!!!


DonNCSS

Recommended Posts

Salutari tuturor!Dupa cum spune si titlul vreau sa-mi iau o unitate noua,adica sa o reconfigurez pe cea veche,si as fi vrut sa va cer un sfat:nu stiu ce sa aleg,caci pc-ul nu il voi folosi foarte mult in gaming,mai un hitman,un assassins creed si deastea,ci in randari video(filmulete hd 1080p si 1080i),in debug la programe(pt la liceu) si pentru a reda filme hd 1080p si 720p fara pic de pixel.

Eu ma gandeam la un intel,bugetul fiind in jur de 3000lei.

http://www.mediadot.ro/wishlist/23191/

Astept pareri. icon_jook

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

As opta pt un procesor AMD Phenom II X6 si pentru o placa video Nvidia de 2GB pe 256 Bits,tinand cont ca il foloseste mai mult pe gravica,Personal am Testat si procesoarele Intel si Placile video Gigabyte,Pe partea de procesor AMD Phenom II X6 eu am observat ca merge mult mai bine decat Intel i7,Pe partea de grafica nu am observat diferente intre cele 2 firme concurente.

Link to comment

La prima vedere pare ok configuratia (n-am verificat daca componentele sunt compatibile ...probabil ca da) dar parca hardul mi se pare cam mic.... eu as opta pt ceva mai mare....macar un 500 Gb si daca tot vrei western digital ...sa fie macar seria Black nu BlueLa sistemul asta iti trebuie cred si o carcasa pe masura ... ca ar fi pacat sa-l inghesui intr-o pocnitoare de carcasa.... (daca cea veche e ok.....atunci o poti pastra....)Asteptam vesti....eventual scrise de pe noul sistem !!!! :101

Link to comment
Guest Pa7rocle

AMD nu este recomandat in debug-uri, randari, etc... este genul de procesor care consuma mult si are temperaturi ridicate. In schimb Intel este perfect pentru aplicatii.O sa fie mai nasol la gaming, dar nu se discuta aici, a zis ca nu prea se joaca.@DonNCSS sa stii ca orice film ai lua... fie el 1080p 720p, totul depinde de coder cum l-a facut.O sa vezi pixeli oricum.. dar nu ca la xvid :limb:Configuratia e ok, te tine 10 ani de aici inainte.P.S. Ca sa nu existe dubii, eu sunt fan AMD. :)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines