Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV CRT Daewoo CP385

Guest

Recommended Posts

Salut,un prieten inlocuit TDA9367PS/N1/4 cu TDA9361PS/4I0573A venit cu el la mine ca are "linie pe mijloc"Eu am mai scris ca nu sant prieten cu procesoarele si cu memoriile, asa ca luati-ma mai usor.Cateva sfaturi ar fi binevenite.Am pus sonda pe bus si am observat ca reactioneaza cand apas tastele de pe panou(nu are telec.)Nu are iesire cadre pe pinii 21-22.Finalul cadre are alimentarile normale.Multumesc.

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristronic

2

• coman ion

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Diferentele dintre denumirile celor doua procesoare sunt mari asa ca e foarte probabil sa nu fie interschimbabile.Eu am pus pe soclu proc la care diferea doar ultima cifra si nu au fost compatibile.Defectul a fost de la inceput,de cand a fost pus noul proc,sau a aparut mai tarziu?

Codul la al doilea procesor,nu este complet si chiar daca ar avea soft de Daewoo,TDA9361.....nu stie stereo.Trebuie tinut cont si daca este cu N1 sau N2;N3,este diferenta la circuitul de reset la sasiele CP185-CP385.

Procesorul din tv a avut scurt pe alimentareAm sa ma uit seara ce mai scrie pe al doilea proc.Si totusi diferentele dintre ele merg pana la a nu mai genera rampele de cadre?Eventual daca cineva din BUC are de vanzare un procesor ar fi mai bine.