Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

HP 520. nu se aprinde


Recommended Posts

va salut domnilor!!am o mica problema cu laptop marca hp 520.il am de la un vecin de pe scara care mi l-a dat sa il foosesc de piese. mi-a spus ca nu stie ce e cu el, insa stie ca numai are baterie, hdd si rami.eu am vrut sa il readuc la viata.. insa el nu vrea sa dea semne ca ar vrea sa il invii.i-am bagat incarcator in el sa vad daca se aprinde, insa stiu ca fara memorii nu o va face si asa a fost.. i-am pus si memorii (una de 1gb DDR2) si tot nu merge. nici nu se aprinde ledu acela de la power.imi puteti spune ce sa ii fac? o shema electrica de la placa de baza sau eu stiu.. un sfat. :jytuiyu

Link to comment
  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Poftim schema:http://elektrotanya.com/hp_compaq_520_c ... nload.htmlInainte de toate, scoate-i bateria de BIOS si incearca sa pornesti fara. Apoi verifica daca e bun butonul de pornire. Dupa aceea poti sa cauti piese in scurt; de obicei se pun in scurt condensatori din aceia mici SMD de 2-3 mm.Succes.

multumesc foarte mult pentru schema man :aplauze si te-as mai ruga ceva :jytuiyu sp[une-mi exact unde sa verific condzi; unde sunt situati?
Link to comment

Pai daca nu stii unde sunt condensatorii, la ce iti mai trebuia schema?Vezi ca sunt mai multe formate (capsule).Ai pe foto, cu marcaj verde condensatori electrolitici si cu rosu, ceramici.Mai verifica si "piesele" de forma celor marcate cu albastru (fet) sa nu aiba scurt intre G-D.P.S. verifici tot ce seamana cu cei marcati (nu doar unde este marcat).succes!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines