costelvoicu72 Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 salut . am primit acest tv la reparat , si cand dau cautare cauta numai in banda UHF . am intrat in servis dar nu am gasit si celelalte benzi . cum as putea remedia problema sa caute si in banda I si banda III . Link to comment
Toni Marginean Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Verificati tensiunile pe tuner pentru benzile pe care nu le receptionati si comutatorul de benzi LA7910. Daca aveti tensiunea de 12V pe pinii tunerului la comutare atunci poate fi defect tunerul. Link to comment
ALEy Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 salut . am primit acest tv la reparat , si cand dau cautare cauta numai in banda UHF . am intrat in servis dar nu am gasit si celelalte benzi . cum as putea remedia problema sa caute si in banda I si banda III .Este adus din UK (marea britanie) ?Daca DA ai intradevar probleme .Modificarea cere multa munca si timp.(sau intraba clientul daca il folosete cu receptor de la satelit sau cablu )Atunci este folosit ca monitor si ai scapat de bataie de cap. Link to comment
Toni Marginean Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Fara masuratori si informatii complete noi va ajutam dar......... Link to comment
costelvoicu72 Posted November 30, 2012 Author Share Posted November 30, 2012 comutatorul de schimbare de benzi isi face treaba si selectorul gaseste programe in banda I si banda III . banuiesc ca ar trebui un dump ? . tv-ul nu este adus din uk. tensiunile pe selector sunt bune . comutatorul de benzi nu primeste tensiunea de 5v din procesor din pinii 7 si 8 si nici la cautare nu apere B I si B III .apare decat UHF Link to comment
costelvoicu72 Posted November 30, 2012 Author Share Posted November 30, 2012 a mai intalnit careva aceasta cauza ?e nevoie de dump ? are careva dump Link to comment
BUGHIU Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Incercati cu o memorie blank!!!Si asta : ''comutatorul de schimbare de benzi isi face treaba si selectorul gaseste programe in banda I si banda III'' sa intelegem ca NU afiseaza BI sau BIII ci doar UIF?!?!Mai dati informatii despre: procesor,memorie,etc poate reusim sa va ajutam!!!! Link to comment
tehtronics Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 !!! Nu are memorie separata Link to comment
costelvoicu72 Posted November 30, 2012 Author Share Posted November 30, 2012 asa cum am scris mai sus cauta si afiseaza numai in banda UHF aici este schema http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... V2098.html Tranzistorul pe sursa este D5148;tranzistor linii D2499; procesor ST6C-EL ANE2 M22AK9927F; cadre cu TDA 8174 ; cale comuna cu STV8223B; video STV2112B ; STV5111; sunet TDA1905 Link to comment
costelvoicu72 Posted December 3, 2012 Author Share Posted December 3, 2012 salut . vreo idee ceva in legatura cu acest tv ar avea cineva sau a mai intalnit careva acest defect ?au fost facute sasie si pentru UK ? cum sar putea remedia problema Link to comment
BUGHIU Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Da, acum am vazut schema!! Imputita treaba,nu are memorie externa,intr-adevar!!! Daca ati schimbat selectorul si LA7910 ,va mai ramine......procesorul!!! :cry:Totusi ,nu este facut cumva pt ....englezi?!?! Ce FUS are pe IF sunet? de 5,5mhz sau....? Link to comment
costelvoicu72 Posted December 3, 2012 Author Share Posted December 3, 2012 am sa ma uit si va tin la curent cu date noi.si totusi nu cred ca este pentru UK Link to comment
Recommended Posts