Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic TX-21S1TCP probleme de functionare


Guest cosflorin2714

Recommended Posts

Guest cosflorin2714

Salut! :nebunrau: am o problema cu un televizor Panasonic TX-21S1TCP care se manifesta in urmatorul fel......televizorul porneste corect imaginea si sunetul foarte bune dar dupa circa jumate de ora dupa ce se incalzeste, intra intrun "protectie" "scurt" ceva de genul se aude cum ar fii sursa de alimentare in scurt, moment in care ii dispare si imagine si sunetul ...comenzile de pe telecomanda se pare ca le face iar daca opresc televizorul din telecomanda si il pornesc din nou imediat porneste de ca si cum nu s-ar fii intamplat nimic dupa care defectul revine din ce in ce mai des cam la 1o min sau mai putin....tensiunile in timpul care merge sunt ok iar cand se manifesta defectul pe partea de inalta am 124 V tensiune masurabila.... ce alimenteaza tranzistorul de linii ceea ce nu o pot masura cand este ok......numai inteleg nimic :sparge:

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest cosflorin2714

Salut! nu reusesc sa-i dau de capat, i-am refacut lipiturile pe baleiaj si unde mi sau parut ca sunt lipituri reci si tot se manifesta defectul....intra sursa in scurt si as banui ca este un condensator care care-mi produce defectul dar nu reusesc sa-mi dau seama care ar putea ....ca dupa ce il opresc si il pornesc din nou parca nu s-ar fii intamplat nimic si babuiesc ca daca fac masuratori la rece nu gasesc nimic defect :sparge:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines