Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent stk 403-130

Recommended Posts

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bocai Emilian

4

• cristronic

2

• misuraelectronic

2

• virgil75

2

Top Posters In This Topic

Nu pentru ca difera tensiunea de alimentare...130 are tensiunea mult mai mare si puterea de asemenea...in rest schema este identica la ambele...singura diferenta este alimentarea.....

STK403-130 e mai greu de gasit(varianta originala), nu cred ca se mai produce.Se recomanda inlocuirea cu varianta mai noua,STK433-130.

STK403-130 e mai greu de gasit(varianta originala)

acum a venit rindul meu sa va contrazic...! daca stii unde sa cauti , atunci se gaseste si original...! spre exemplu , eu mai am inca 3 bucati pe stoc...!
  • 12 years later...

Va salut,am si eu nevoie de stk403-130 la o combina sony .ma puteti ajuta?

La 24.11.2012 la 18:45, misuraelectronic a spus:
cristronic a spus:

STK403-130 e mai greu de gasit(varianta originala)

acum a venit rindul meu sa va contrazic...! daca stii unde sa cauti , atunci se gaseste si original...! spre exemplu , eu mai am inca 3 bucati pe stoc...!

Va salut,as dorii si eu 1 buc 

La 24.11.2012 la 18:23, cristronic a spus:

STK403-130 e mai greu de gasit(varianta originala), nu cred ca se mai produce.Se recomanda inlocuirea cu varianta mai noua,STK433-130.

Va salut,pot inlocui cu stk433-130?

Acum 53 minute, bocai Emilian a spus:

Va salut,as dorii si eu 1 buc ...

sa  fii  tu  sanatos , mesajul  acela  din  citat  are  aproape  13  ani ... le-am  vindut  demult , amice !  insa , daca  nu  te  ajuta  nimeni  de  pe  forum , atunci  imi  lasi  un  numar  de  tf / WA  pe  pm  si  te  rezolv  fara  nici  o  problema ...

0761624454,multumesc

Gresisem ultima cifra

Edited by bocai Emilian
Acum 12 ore, misuraelectronic a spus:

sa  fii  tu  sanatos , mesajul  acela  din  citat  are  aproape  13  ani ... le-am  vindut  demult , amice !  insa , daca  nu  te  ajuta  nimeni  de  pe  forum , atunci  imi  lasi  un  numar  de  tf / WA  pe  pm  si  te  rezolv  fara  nici  o  problema ...

0761624454