Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer PC pe auto !!!

Guest Danibz

Recommended Posts

Salutare ... am si eu un Subwoofer Logitech z-2300

Amplificare : INTEGRATAPutere Subwoofer : 120 WPutere RSM : 200 WPutere PMPO (W) : 400
Spatele lui arata asa :

http://www.schrankmonster.de/content/bi ... G_1196.JPG

Uitati Aici un Video cu Subwoofer ca al meu pe masina .....

In Principiu am inteles , imi trebuie un transformator ca sa pot conecta alimentarea subwooferului , dar nu inteleg partea cu , conectatul casetofonului la sub !!! Stiu cami trebuie un cablu care un capat trebuie sa intre in spatele casetofonului iar la capatul celalat sa fie jack !

iar jack'ul care vine din casetofon si cel din sistem sa intre intr-un fel de tripla care se conecteaza la un mp3,ipod !

daca stie cineva de unde sa achizitionez aceste cabluri rog sa lase un reply !

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mikella

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

ma scuzati de dublu post dar nu merge sa mai dau edit ! uitati aici o schema facuta in paint cam cum s-ar face conexiunea , si vreau sa-mi spuneti daca am omis vreo etapa :

Posted Image

Cablul il confectionezi tu singur. Mergi la magazin cumperi cablu si mufe de care ai nevoie si te apuci de lipit fire. De ce nu folosesti intrarea de auxiliar a casetofonului, sau nu ai la el? Asa cum vrei sa faci tu nu prea este bine. Vezi ca nu ai cum sa tragi 500 w din mufa de la bricheta, trage fire direct din baterie cu o siguranta calumea cat mai proape de ea.

pai pe invertor scrie :

Putere maxima continua: 500 WVoltaj iesire: 220V
si am la el si bricheta si fire pentru baterie , deci o sa-l conectez direct la baterie !

luna viitoare la salariu iau un casetofon cu aux si usb , dar pana atunci il prind pe radio sa vad cum se aude !!!