anton_yo Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 http://www.mivar.it/14P2.htm la acest tv fluctueaza luminozitatea..palpaie..are 3 ani tv este produs in italia (la duzina) este mikut, de 14 il tzin pt serialele gajicii :smt001 m-ash baga cu placere-n el, dar sa stiu ce caut sau ce sa-i fak.. (mentionez ca-l folosesc numai pe intrarea AV1) ma gandesc ca ar trebui ceva reglat pe undeva..pt a nu mai palpai lumina.. se rezolva daca umlu la luminozitatea din transformatorul care duce..acel fir gros in tub? scuze dar nu-mi amintesc cum ii zice..ma refer la acel fir cu tensiune mare si are o ciuperca pe tub. in liceu ma jucam cu surubelnitza si acel fir faceam..camp magnetic sau nush ce dreac :supz: ok..daca avetzi intrebari sau nelamuriri pt a ma ajuta, va astept. multzam :smt006 Link to comment
mircea626 Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 da..regleaza putin din trafo tensiunea ug2.. Link to comment
anton_yo Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 dap multzumesq de info, am reglat d-acolo si l-am facut sa se vada kiar mai mijto decat era reglat de fabrica :supz: insa k tot il tzin fara capac ash vrea sa-i reglez si un bazait la sonor knd umblu la meniul receiver-ului de la digitv are un mik bazait..am obs mai demult la un electrician k regla ceva intr-o cutie de metal la un tv..si a rezolvat kestia aia..insa rasu asta de tv nu are absolut nici un semireglabil, decat unul dar apartzine de sursa..dupa cum am vazut eu. v-am postat poza cu semireglabilu ala (langa el se vede condensatoru de filtraj) integratul placii e TDA8840 si audio-TDA7056B..acel bazait nu cred ca-l pot scoate..k n-am de une :axe: Link to comment
Recommended Posts