Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Meniu Service ORION

Guest mcbatranu

Recommended Posts

Guest mcbatranu

Salut,Am observat de la un timp ca televizorul meu nu afiseaza tot semnalul video si ca ar trebui sa ii reglez baleiajul pe orizontala (probabil si pe verticala). Am cautat pe internet cateva ore si nu am reusit sa gasesc referire la modelul meu, nici sa aflu ce integrat are... etc. Ma poate ajuta cineva cu un meniu de service ? Modelul televizorului este ORION P2122FMT.Multumesc anticipat!

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mircea626

3

Guest mcbatranu

mircea626: Merci mult! Momentan sunt la servici dar o sa incerc combinatia deseara. Le apas pe rand nu?Constantin: Sasiul este din plastic argintiu si are doar 4 butoane pe lateral stanga de volum si schimbare canale. Restul e la telecomanda. Daca te referi la vre-un cod o sa caut prin spate poate gasesc ceva imprimat.

• 2 weeks later...
Guest mcbatranu

Scuze pentru intarziere in primul rand. Am incercat Meniu Features 1 9 2 3 si nu se intampla nimic. M-am uitat si la carcasa pe la spate dar nu am gasit nici un cod de carcasa, doar model number-ul. E posibil sa nu aiba meniu de service ?

mai incearca asa,inti in meniu,selectezi features,selectezi limba si apoi 1,9,2,3 saucu volum - de pe panoul tv si tasta care indica ora de pe telecomanda apasate simultandaca nu merge desfa televizorul si spune cu ce integrate e echipat