Guest mcbatranu Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Salut,Am observat de la un timp ca televizorul meu nu afiseaza tot semnalul video si ca ar trebui sa ii reglez baleiajul pe orizontala (probabil si pe verticala). Am cautat pe internet cateva ore si nu am reusit sa gasesc referire la modelul meu, nici sa aflu ce integrat are... etc. Ma poate ajuta cineva cu un meniu de service ? Modelul televizorului este ORION P2122FMT.Multumesc anticipat! Link to comment
mircea626 Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 incearca asa Menu,features,1,9,2,3 Link to comment
Guest mcbatranu Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 mircea626: Merci mult! Momentan sunt la servici dar o sa incerc combinatia deseara. Le apas pe rand nu?Constantin: Sasiul este din plastic argintiu si are doar 4 butoane pe lateral stanga de volum si schimbare canale. Restul e la telecomanda. Daca te referi la vre-un cod o sa caut prin spate poate gasesc ceva imprimat. Link to comment
mircea626 Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 deci intri in meniu principal,selectezi features din meniu dupa care apesi 1,9,2,3 Link to comment
Guest mcbatranu Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Scuze pentru intarziere in primul rand. Am incercat Meniu Features 1 9 2 3 si nu se intampla nimic. M-am uitat si la carcasa pe la spate dar nu am gasit nici un cod de carcasa, doar model number-ul. E posibil sa nu aiba meniu de service ? Link to comment
mircea626 Posted June 23, 2006 Share Posted June 23, 2006 mai incearca asa,inti in meniu,selectezi features,selectezi limba si apoi 1,9,2,3 saucu volum - de pe panoul tv si tasta care indica ora de pe telecomanda apasate simultandaca nu merge desfa televizorul si spune cu ce integrate e echipat Link to comment
Guest mcbatranu Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Multumesc mult mircea626, combinatia castigatoare este:"meniu,selectezi features,selectezi limba si apoi 1,9,2,3". Link to comment
Recommended Posts