Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor telecomanda Logitech S220

Guest bogdanxd

Recommended Posts

Guest bogdanxd

Salutare am si eu o problema cu telecomanda de la un sistem 2.1 Logitech S220, le am cam de 5 ani de zile si sunt multumit de ce ofera, nu le-am fortat niciodata, dar acum cateva zile am scapat telecomanda puternic pe parchet si sau rupt cateva cabluri le-am pus la loc dar calitatea sunetului este foarte proasta, va rog sa imi faceti o schema a telecomenzii accea si sa incerc sa o fac de la 0, toata buchiseala sta in rahatelu ala mic :)). Multumesc anticipat

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maxente

3

Ciocanul a cazut ca in figura asta? :sparge: Din pacate nimeni nu poate visa ce trasee exista pe acea placuta, n-ai dat nici un fel de detaliu daca exista integrate, mufe, rezistente etc. Pune macar o amarata de poza sa vedem ceva

Cat de rau e rupta acea placuta? Pune o poza cu bucatle sparte.Traseele alea se pot reface cu terminalele lungi de la rezistente sau condensatoare, asta ca sa nu mai faci un alt cablaj Dupa refacerea traseelor se poate aseza foarte bine in cutiuta eiAm mai refacut trasee la diferite cablaje mult mai complicate ca cea pe care o ai tu, deci nu e imposibil

• 1 month later...