vali35 Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Tv-ul LCD model 32LD450-ZA nu mai prinde niciun program ,ca si cum tunerul ar fi blocat ,display-ul este negru , prin meniuri pot naviga ,am incercat toate variantele dar nimic , sa fie o problema de soft ? Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat ! Va multumesc ! (ver . soft 03.01.08 ) Link to comment
leoncris Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Sasiu LD01B. http://elektrotanya.com/lg_32ld450-za_3 ... nload.html Link to comment
codrut Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 lampile ccfl se aprind? Link to comment
vali35 Posted November 14, 2012 Author Share Posted November 14, 2012 Da , totul functioneaza , pot naviga prin meniu ,scaneaza ,dar nu agata nimic , citeste stikul usb ..... .Multumesc pentru manualul service d-nului leoncris ! Poate imi dati o idee de unde sa incep . Multumiri ! Link to comment
vali35 Posted March 9, 2013 Author Share Posted March 9, 2013 Revin cu vechea problema . Dupa multe navigari prin meniuri sa deblocat singur , a functionat cam 2 luni si a reaparut aceeasi problema , nu vede semnalul prin tuner , displayul este negru , lampile sunt aprinse, meniul se afiseaza . Celelalte intrari sunt ok (euroscart ,hdmi, usd si av ) doar pe receptia antena imi da fundal negru si nu receptioneaza nimic , am dat scanare si nu agata nimic .Cand se debloca aveam rastrul cu pureci .Am schimbat condensatorii din sursa si tensiunile pe tuner sunt ok. Va rog ajutati-ma cu vre-o solutie !!! Va multumesc ! Link to comment
vali35 Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 Cum se intra in meniul service ? Va multumesc ! Link to comment
leoncris Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Ai SETARILE ... varza. Ia manualul si configureaza corect setarile. http://www.lg.com/ro/suport-produs/lg-32LD450# Link to comment
vali35 Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Setarile sunt ok , probabil este un defect pe placa de baza AV, suspectez tunerul ...... va multumesc pentru timpul acordat ! Link to comment
adrianvmx Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Intampin aceeasi problema cu acelasi model ...dumneavoastra cum ati rezolvat ???!!! la mine s a defectat pur si simplu in timp ce ma uitam la el mi a aparut "no signal" eram pe un program digital .Am incercat toate setarile posibile am si un tunner de rezerva dar nu stiu ce sa fac . Link to comment
Guest 3pepe Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 cum ati rezolvat aceasta problema ? Link to comment
Recommended Posts