Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv grundig chassis 16.1

POLAKU2002

Recommended Posts

buna seara.tv grundig cu chassi 16.1 mort complet.am verificat partea de primar si pare ok,am schimbat toti electroliticii., in schimb finalul linii bu 808dfi este deschis -lam inlocuit cu un c5388 si am schimbat si un electrolitic din baza de 10 micro.rugamintea mea este daca cunoasteti acest chasiiu si daca are vreun defect comun sa nu imi arda c-ul ptr ca este ultimul pe care il am in casa.multumesc

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• POLAKU2002

6

• dan cod

2

• Toni Marginean

1

• leoncris

1

Top Posters In This Topic

:sparge: am facut proba cu becul si nu misca nimik....am verificat mosfetul din primar si pare ok,integratul tda 16847 p nu il am ... :cry: am doar un tda 16846 si nu cred ca pot sal pun in locul lui...o sa trebuiasca sa astept vreo 2 zile pina cind il voi avea.multumesc.

am verificat rezistenta si tot ce misca ptr ca niste colegii miau tras atentia ca acest gen de sursa daca are ceva rezistente devalorizate face figuri.am masurat u1 egal 4 volti....mosfetul normal.r din gate de 15 ohmi e buna...ceea ce ma face sa cred ca integratul e bun.am schimbat integratul si tot nici un semn...

:jytuiyu nu mai inteleg ...i-am refacut toate lipiturile din primar si secundar si l-am lasat echipat cu 16846 si s-a aprins lampa----122v u1...mi se pare insa ca trebuie sa fie doar 112... :jytuiyu

:cry: poate sa mi comfirme cineva care este valoarea u1?am cautat pe net dar pe schema e trecuta doar u1 si gata si nu vreau sal montez cu u1 gresita .multumesc

Toni Marginean

In dreapta jos a schemei aveti un tabel cu valorile tensiunii U1 functie de tubul cu care este echipat aparatul. U1 este intre 112 - 125V.