Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se obţin 50W în sarcină 6p3s(e) push-pull


Guest

Recommended Posts

Acest gen de configuraţie(push-pull) se poate utiliza şi pentru g-807(gu-50) etc (cu modificări Ua respectiv Ug2 tuburi finale).Curentul prin circuitele catodice 6n6p în repaos 10mA fiecare catod.+380V(în sarcină maximă) a se citi +380Vcc când la ieşire în sarcină dezvolta 50W.

post-18717-13982951987_thumb.jpg

Link to comment

A-s adauga pe lista tuburilor finale si familia BO fiindca acest tip de atac este foarte "potent" practic amatorii de amplificatoare pt instrumente ar trebui sa ciuleasca urechile...

Link to comment
  • 2 years later...

http://oi62.tinypic.com/r8co5w.jpg

 

 

Nu ai pragatire în domeniu der_doktor clar/evident ca atare nu înţelegi cum cfg pp-6p3s în clasa AB2 cu intrare în regim pozitiv gc-6P3S(regim de curent gc) se obţin ăia 50W-sinus putere utilă în sarcină.

 

Etajul de atac 6n6(repetor)cuplat galvanic cu gc-6p3s(e) poate conduce gc în regim de curent.  http://www.elforum.info/uploads/monthly_11_2012/post-18717-13982951987.jpg

chiar şi pentru frecvente mici (suplimentar acest cuplaj galvanic 6n6/6p3s nu duce la fugă a fazei pentru frecvenţe mici nefiind un cuplaj capacitiv sau inductiv)

 

50W putere utilă în sarcina(adecvată) se obţin în cfg PP-6P3S(E) clasa AB2 când grila de comandă 6p3s poate fi condusă în regim pozitiv.

Edited by Guest
Link to comment

Da domnule vera...,trebuie să acceptăm ca unii ştiu doar să măsoare(nimic altceva dincolo de măsurători).

Edited by Guest
Link to comment

E adevarat Valderama ce spui cu AB2 dar in exemplul dat de tine FIX din valorile rezistentelor e adus finalul in AB2 iar valorile nu sunt specificate. Aceeasi schema poate sa functioneze si in AB1 cu alte valori. Da, 6n6p POATE ataca cu curent o grila de 6p3s daca e corect proiectata schema. Cind ai zis de 50W cu PP 6p3s imediat m-am gindit la AB2 chiar daca nu am facut nici un amplificator in AB2.

Link to comment

Multumesc pt aprecieri, @valderama. Poate puneti schema completa cu valorile pieselor si rezultatele masuratorilor, ma gandesc ca a-ti realizat-o real si nu doar in ''paint''. Asta ca sa justificati cei 50W din titlu.

Link to comment

Nu trebuie justificată/masurată evidenţa der_doktor am precizat suficient/îndeajuns sarcina anod-anod regimul de alimentare şi clasa de funcţionare cu atacul aferent în rest "apă de ploaie",oricum  dacă ştii să cauţi găseşti pe forum schemă cu valori bine/riguros precizate.

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

@misa Nu numai din valorile rezistenţelor(AB2 curent gc) ,în special din atacul gc-6p3s dat simplu cu repetor pe catod(6n6p).

Edited by Guest
Link to comment

da ,am spus că sunt valorile rezistive pe forum în secţiunea asta ,poftim un exemplu etaj de atac(6n6p) cu valori precizate

  http://www.elforum.info/uploads/monthly_06_2012/post-18717-139829454456.jpg

 

În titlu subiect scrie  Cum se obţin 50W în sarcină 6p3s(e) push-pull adică sarcina anod-anod precizată regimul de alimentare precizat clasa de funcţionare precizată atacul capabil să conducă grila de comandă 6P3S precizat ,nu ştiu ce vrei să adaug.

Edited by Guest
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines