Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Behringer EPX2000

vitamina

Recommended Posts

Salut, am si eu o statie ca cea din titlu si doresc sa conectez la ea pe langa cele doua boxe pasive si o boxa activa.Langa conectorii XLR unde intru cu semnal,mai are doua mufe jack mare si doua mufe de tip RCA.Pot conecta boxa activa la una din aceste mufe?Am vazut ca unele statii au conectori MASTER/SLAVE si este ok pe mufa de tip SLAVE.Eu nu imi pot da seama din documentatia gasita pe net.Atasez si o poza,mufele sunt cele din partea dreapta. Multumesc.

post-40795-139829519168_thumb.png

• 2 weeks later...
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• hpavictor

3

• remus68

2

• vitamina

2

• dj4you

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca vrei semnal balansat pentru boxele active foloseste ca iesire mufele jack acestea sunt conectate paralel cu mufele XLR . Mufele rca nu stiu cum sunt conectate , nu le-am masurat

Vezi aici detaliile pe care nu le-a putut oferi Dnul Gabi @dj4you :Atentie , semnalul de la mufele RCA trece prin contactele NC ( normal closed ) ale mufei Jack 1/4" catre intrarea inversoare...Daca conectezi un Jack 1/4" in intrarea corespunzatoare , se deconecteaza RCA-ul de pe acelasi canal...

Mi se pare extrem de ciudata optiunea de intrare asimetrica pe intrarea unui amplificator ce se pretinde a fi din clasa Pro sau SemiPro...Controversata ( inca ) serie in clasa D , I NUKE de la Behringer , este considerata ca fiind adevaratul deschizator de cale in viitor pentru clasa Pro ..si nu are asa ceva ( adica intrare asimetrica RCA ) . Concluzia o puteti formula singuri... seria EPX / EPQ versus seria I NUKE !

Multumesc pt sfaturi....am ales o varianta mai simpla,dintr-o iesire a mixer-ului de dj pe care il am(are 3 in total),m-am conectat cu un cablu RCA-XLR catre boxa activa si a mers fara probleme.

• 2 weeks later...