battobataaree Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 salutare!.. am construit un amplificator stereo single ended cu el 84...problema mea este urmatoarea:..un canal oscileaza rau adika e doar piuitul ala enervant de oscilatie si nu inteleg de unde pentru ca sunt perfect simetric construite..aceleasi valori tot,iar celalalt functioneaza perfect fara nici un brum sau oscilatie...masa e ok tot,singura explicatie ar fi sa fi inversat firele de la iesirea transformatorului de iesire,(secundarul care da la difuzor),adik unul din acela care era pus la masa ,sa fi inversat cu celalalt..intrebarea mea este conteaza care din firele de la iesirea transformatorului de iesire este pus la masa? va multumesc! Link to comment
marianjoita Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Ar trebui sa pui si schema ca sa ne dam seama Link to comment
Guest torquemada Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Conteaza,reactia devine pozitiva. Link to comment
battobataaree Posted November 9, 2012 Author Share Posted November 9, 2012 schema este de la radio traviata ,din pacate nu o mai am in format pdf,chiar daca o are cineva in format pdf il rog sa posteze...mersi "tarquemada" voi incerca sa schimb firele desi nu inteleg de ce devine pozitiva,e adevarat ca feedbackul e luat direct din secundar,dar eu am avut intrarea in scurt la masa...iar la iesire semnalul este alternativ si neavand nimik in intrare automat n-ar avea nimik la iesire ca sa faca reactie nu?..daca stii mai multe despre asta write down mersi mult! Link to comment
battobataaree Posted November 10, 2012 Author Share Posted November 10, 2012 oau ma scuzati,te-oi fi jignit cu limbajul meu de mess ..ce sa spun ..nu mai posta pe el forum..posteaza si tu la vre-un forum de literatura,gramatica daca tii cont asa pe detalii de genul asta ,sau mananca un mar..relaxeaza-te...tu stii! m-am descurcat oricum, eu intotdeauna ma descurc se pare...multumesc singurului utilizator care mi-a raspuns si nu a tinut cont te limbajul meu de mess ole! Link to comment
fcon Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 oau ma scuzati,te-oi fi jignit cu limbajul meu de mess ..ce sa spun ..nu mai posta pe el forum..posteaza si tu la vre-un forum de literatura,gramatica daca tii cont asa pe detalii de genul astaEste chiar atat de dificil sa scrii corect?Aici nu este vorba "de-a te descurca", ci de un pic de respect fata de ceilalti!"Limba romana" si "romaneste" nu mai inseamna nimic pentru tine?!Inteleg geselile facute din atingerea aiurea a unor taste, insa chiar nu ai respect fata de limba pe care o vorbim/scriem?Un pic de rusine (chiar nerecunoscuta in public), ceva...? Cand esti corectat pe buna dreptate, cel mai cinstit ar fi sa accepti ca ai gresit, nu sa dai cu parul!Aici nu se este concurs de "cine striga mai tare, castiga"! Link to comment
zbodeoc Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 oau ma scuzati,te-oi fi jignit cu limbajul meu de mess ..ce sa spun ..nu mai posta pe el forum..posteaza si tu la vre-un forum de literatura,gramatica daca tii cont asa pe detalii de genul asta ,sau mananca un mar..relaxeaza-te...tu stii! m-am descurcat oricum, eu intotdeauna ma descurc se pare...multumesc singurului utilizator care mi-a raspuns si nu a tinut cont te limbajul meu de mess ole!Jalnic, jalnic, jalnic... adica hai sa ne promovam negrul de sub unghii!... Link to comment
Recommended Posts