Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Banda de leduri - calcul amperaj


Guest oanasimion

Recommended Posts

Guest oanasimion

Imi cer scuze anticipat daca prin postul acesta incalc regulile forumului, dar as avea mare nevoie de ajutor si din cate vad acesta este un forum extrem de tehnic.Am gasit pe site-ul unei firme niste kit-uri de iluminat ambiental in spatele televizorului cu benzi cu leduri, acolo scria ca nu prezinta pericol de incalzire, ca nu oboseste ochiul cand privesti la tv pe intuneric, ca ledurile au consum extrem de redus si viata indelungataetc Ideea e ca as vrea sa-mi pun o banda de led aplicata direct pe televizor, dar as vrea sa ma asigur ca nu se incalzeste sau ca nu este niciun pericol; prefer raspunsul unei terte persoane, ma gadesc ca toate firmele vrand sa-si vanda produsele spun orice. Deci e adevarat ca nimic nu se intampla daca lipesc banda de led de televizor? Si cum se cupleaza banda de led la sursa, altceva, cum pot sa calculez amperajul?

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Set banda led RGB (1m), cu schimbare de lumina, 15 nuante controlabile prin telecomanda, sursa de alimentare compatibila si controller RGB, se monteaza in spatele televizorului; pret lumini multicolore 37, 90 eur + tva. Iluminatul ambiental al televizorului este extrem de util reducand senzatia de oboseala a ochilor atunci cand priviti pe intuneric la tv, aduce un plus de eleganta si confort, este ideal pt iluminatul tematic de sarbatori. Cere info suplimentare – 021.330.36.69/ Mob. 0745.097.264,

Link to comment
Guest oanasimion

Deci am inteles ca pentru un metru de banda cu leduri rgb, de exterior, sursa are 1 amper si controller-ul 2 amperi, sper sa fie functional si sa nu am surprize neplacute.

Link to comment

Antireclama avem voie sa facem?Ce ma "distreaza" formularile de genul:"__ro Grup a conceput un kit pentru iluminat ambiental extrem de util atunci cand privesti la TV." bla bla blaIn poza apare o telecomanda dar pretul afisat e pentru kitul cu banda alba, fara telecomanda. Ba chiar se dau drept producatori ai respectivului kit :sparge: Cu banii aia iti iei 5 m de banda RGB cu sursa si controller!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines